Η Selena Gomez επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από σχεδόν 10 χρόνια Σε μια από τις πολυαναμενόμενες σειρές του καλοκαιριούH Selena Gomez έρχεται στην πλατφόρμα Hulu στις 31 Αυγούστου μαζί με τον Steve Martin και τον Martin Short, σε μια κωμωδία μυστηρίου αλλά πέραν του παράξενου αυτού συνδυασμού των τριών πρωταγωνιστών, και πέραν της ίδιας της σειράς που μοιάζει αρκετά ενδιαφέρουσα, θέμα συζήτησης γίνεται η επιστροφή της Gomez.

Για τα πρακτικά, να πούμε πως η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην τηλεόραση το 2012 όταν τελείωσε η σειρά ”Wizards of Weverly Place” της Disney, όπου πρωταγωνιστούσε από το 2007. Από τότε επικεντρώθηκε είτε σε κινηματογραφικές παραγωγές, ή στη μουσική της.

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της σειράς, ”Only Murders in the Building”, στις 31 Αυγούστου, η Gomez μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή και για τα χρόνια της Disney:

«Για πολύ καιρό συνέδεσα τη ζωή μου με τη Disney από πολύ μικρή ηλικία, οπότε δεν ήξερα τι ακριβώς έκανα. Ήμουν παιδί που δεν ήξερε τι κάνει, απλά έτρεχα στο γύρισμα και τώρα νιώθω σαν σφουγγάρι και απορροφώ όλη τη σοφία που μπορώ. Είναι ωραίο που είμαι ξανά στην τηλεόραση και είναι ωραίο που ο ρόλος μου είναι στην ίδια ηλικία με εμένα γιατί αυτό δεν συμβαίνει ποτέ. Είμαι πολύ χαρούμενη που το κάνω αυτό. Τότε ήμουν απλά παιδί». Να σημειωθεί πως η Gomez ξεκίνησε την καριέρα της στην μικρή οθόνη μέσα από την γνωστή παιδική σειρά ”Barney & Friends”.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς ”Only Murders in the Building”.

Πηγή : must.com.cy