Οι ςΑρΔαΜ στη Μουσική Σκηνή Εξάντας

Κάτι νέο και διαφορετικό έχει πλέον …γεννηθεί και ανοίγει δρόμους σε μελωδικούς και ταυτόχρονα δυναμικούς μουσικούς προορισμούς.

Ταξιδιάρικο ρεπερτόριο, γεμάτη ενέργεια και νεανική σκηνική παρουσία, 9μελές σχήμα με ένα πλουσιότατο φάσμα μουσικών οργάνων και φωνών!

Με κέφι, διασκεδαστική διάθεση αλλά με σεβασμό και σοβαρότητα προς τους δημιουργούς και τον κόσμο, οι ςΑρΔαΜ αποδεικνύουν ότι η ΡΟΚ και έντεχνη μουσική δεν είναι ούτε βλοσυρή, ούτε στατική, ούτε κονσερβοποιημένη.

Like Music.Net.Cy on facebook!

Κάθε Παρασκευή λοιπόν με ΡΟΚ και έντεχνο Ελληνικό Ρεπερτόριο σε συνδυασμό και διασκευές με διεθνείς ήχους και ακούσματα όπως reggae, jazz και πολλά άλλα! Με πλούσιες εναλλαγές στο πρόγραμμα κάθε βδομάδα!

Τα Σάββατα με ΡΟΚ και έντεχνη διάθεση που από κάποια φάση και μετά αγκαλιάζει με ένα ξεχωριστό τρόπο την έντεχνη λαϊκή μούσα με τα καλύτερα κομμάτια στο είδος της επειδή το Σαββατόβραδο επιβάλει χορούς… κυκλωτικούς και όχι μόνο αφού το ΡΟΚ το Ελληνικό είναι και… ζεϊμπέκικο! Κλείνουμε την βραδιά με… δυνατά γκάζια τα οποία μας φέρνουν όλους μαζί μπροστά από τους ςΑρΔαΜ σαν σε γηπεδική συναυλία!

Όλα αυτά μόνο με 10 Ευρώ είσοδο με πρώτο ποτό και τις πιο χαμηλές τιμές αλλά και την καλύτερη ανταπόδοση!

Κρατείστε έγκαιρα στο 9777 0787

Ώρα έναρξης: 23:00′

Μουσική Σκηνή Εξάντας

Θεμιστοκλή Πετρίδη 11, Καϊμακλί, Λευκωσία

Οι ςΑρΔαΜ είναι οι:

Ανδρέας Ευαγγέλου Αντωνίου

Πάρης Χριστοφή

Γιώργος Ευθυμιάδης

Χαράλαμπος Αλεξάνδρου

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Frank Yiakoupis

Νικόλας Κουσιάπης

 

sardam700