Οι Rolling Stones θα τραγουδήσουν στην Κούβα;


Οι Rolling Stones αναμένεται να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συναυλία στην Κούβα, στο πλαίσιο της επόμενης περιοδείας του στη Λατινική Αμερική. Συμφώνα με πληροφορίες στη χώρα βρίσκεται ήδη ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος, Μικ Τζάγκερ.
Σύμφωνα με τον Gurdian, ο 72χρονος ροκ σταρ, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, παρακολούθησε μια συναυλία μουσικής timba (τοπική μουσική) από το συγκρότημα Bamboleo σε ένα χώρο στη δυτική Αβάνα.

Όπως μάλιστα συμπλήρωσε η εφημερίδα, ο Τζάγκερ περπάτησε έχοντας συντροφιά το γιο του στους δρόμους της παλιάς πόλης, προκαλώντας με την παρουσία του τον ενθουσιασμό των περαστικών και των τουριστών.

Σε επικοινωνία που είχε πάντως η εφημερίδα με τους συνεργάτες του τραγουδιστή, εκείνοι δεν θέλησαν να δώσουν λεπτομέρειες για τη διάρκεια της επίσκεψης του τραγουδιστή στην Κούβα.

Ο κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ, Κιθ Ρίτσαρντς, επιβεβαίωσε ωστόσο πρόσφατα τα σχέδια του συγκροτήματος να κάνει στάση στην Κούβα, στο πλαίσιο της περιοδείας για την προώθηση του τελευταίου τους δίσκου.

Πολλές εφημερίδες αναφέρουν ότι η συναυλία ενδέχεται να οργανωθεί το Μάρτιο στο στάδιο της Αβάνας.
Υπενθυμίζεται ότι ο μπασίστας των Rolling Stones, Ντάριλ Τζόουνς επισκέφθηκε την Αβάνα τον περασμένο χρόνο για να δώσει μια συναυλία με το συγκρότημά του, τους The Dead Daisies.

 

Πηγή: mtvgreece.gr