Η Rita Wilson κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα


Η Rita Wilson συχνά βγάζει τραγούδια τα οποία σημαίνουν κάτι για εκείνην, αφού πέρυσι κυκλοφόρησε ένα κομμάτι με τίτλο «Throw Me a Party», το οποίο εμπνεύστηκε από το γεγονός ότι η ίδια χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στο στήθος.

Αυτή την φορά, το νέο της τραγούδι με τίτλο «What I Would Say» έχει και αυτό την δική του ιστορία, αφού σύμφωνα με την ίδια και τα όσα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το συγκεκριμένο κομμάτι είναι αφιερωμένο σε όποιον αγαπά ή νοιάζεται για κάποιον που παλεύει με τον εθισμό σε αλκοόλ ή ναρκωτικά.

«Θέλουμε το καλύτερο για τους ανθρώπους που αγαπάμε. Θέλουμε να είναι υγιείς. Επίσης, καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε για να κάνει κάποιον νηφάλιο», γράφει στη δημοσίευσή της η σύζυγος του Tom Hanks. Μάλιστα, εξήγησε πως το τραγούδι κυκλοφορεί τώρα το Σεπτέμβριο επειδή είναι ο «εθνικός μήνας ανάρρωσης».

Στο μεταξύ, θυμίζουμε ότι ένας από τους γιους της Wilson με τον Hanks, ο 30χρονος Chet έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δική του εμπειρία όσον αφορά στον εθισμό και πώς η οικογένειά του και οι φίλοι του τον βοήθησαν να το ξεπεράσει.

Πηγή :  philenews.com