Η Rihanna σχεδιάζει να κυκλοφορήσει «σύντομα» ένα νέο τραγούδι


«Μόνο ένα όμως».

Η Rihanna υποστηρίζει ότι στα άμεσα σχέδια της βρίσκεται η κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού.

Με αφορμή τον Μήνα Ιστορίας των Γυναικών, που εορτάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Μάρτιο, η Rihanna δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο – ωδή στην καριέρα και την ταυτότητά της ως Μαύρη γυναίκα.

Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα των επιτευγμάτων της στη μουσικής, ειδικά όσον αφορά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ της «ANTI», αλλά και των επιτευγμάτων της ως performer, σχεδιάστρια και φιλάνθρωπος.

Η Rihanna έγραψε στη λεζάντα: «Είμαι ευγνώμων στον Ύψιστο που έβαλε στον κύκλο μου φανατικούς υποστηρικτές… Συγχαρητήρια σε όλους που συνέβαλαν σε αυτήν την εποχή (του “ANTI”), σε ευχαριστώ ομάδα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Στην ενότητα των σχολίων της ανάρτησης, ένας θαυμαστής ζήτησε από τη Rihanna να «γιορτάσει με την κυκλοφορία ενός τραγουδιού».

Η 33χρονη τραγουδίστρια απάντησε «νομίζω ότι θα έπρεπε» και πρόσθεσε ένα emoji με τη λέξη «σύντομα», πριν διευκρινίσει «μόνο ένα (τραγούδι) όμως».

Η Rihanna απάντησε επίσης σε ένα από τα σχόλια που της ζητούσαν να κυκλοφορήσει το ένατο άλμπουμ της. «Το R9 είναι αυτό που χρειαζόμαστε», σημείωσε ένας από τους ακολούθους της, με την ίδια να αναφέρει: «Αφήστε να έχω τη στιγμή μου».

Το τελευταίο άλμπουμ της Rihanna ήταν το «ANTI» που κυκλοφόρησε το 2016, ενώ τον Μάρτιο του 2020 επανεμφανίστηκε δισκογραφικά συμμετέχοντας στο single «Believe It» του PARTYNEXTDOOR.

Σε συνέντευξη που έδωσε στα τέλη του περασμένου έτους, η Rihanna ισχυρίστηκε ότι το lockdown συνέβαλε «στην άνθιση της δημιουργικότητάς της».

«Το 2021 είναι λίγο άγνωστο για όλους… όμως η δημιουργικότητά μου είναι υπό τον έλεγχό μου και θέλω να πάω τη μουσική και τις εταιρείες μου σε άλλο επίπεδο», είπε στο «Closer» τον Δεκέμβριο του 2020.

Πηγή : hit-channel.com