Η Rihanna δεν γνωρίζει πότε θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ


Η Rihanna υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ της.

Παρόλο που η 31χρονη τραγουδίστρια αναφέρει συνεχώς ότι βρίσκεται στο στούντιο και συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις ηχογραφήσεις, παραθέτοντας και τα αντίστοιχα αποδεικτικά στοιχεία, στην πράξη δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του δίσκου.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στο «Interview Magazine», η Rihanna ρωτήθηκε για το διάστημα που πρέπει να αναμένουμε μέχρι την κυκλοφορία του ένατου άλμπουμ της.

«Μακάρι να ήξερα», απάντησε. «Έχω κλείσει για αρκετό καιρό το στούντιο τον επόμενο μήνα», σημείωσε.

Η superstar παραδέχθηκε την ευθύνη της για την καθυστέρηση αλλά επιμένει ότι δεν θέλει να βιαστεί.

«Είναι πραγματικά βλακεία ότι δεν μπορεί κυκλοφορήσει έτσι απλά, επειδή εργάζομαι σε ένα πραγματικά διασκεδαστικό άλμπουμ αυτή τη στιγμή. είμαι πραγματικά χαρούμενη με το περισσότερο υλικό που έχουμε μέχρι στιγμής αλλά δεν πρόκειται να το κυκλοφορήσω μέχρι να ολοκληρωθεί», πρόσθεσε.

«Δεν έχει νόημα να βιαστώ, αλλά θέλω να κυκλοφορήσει. Έχω φτάσει στο σημείο όπου λέω: “Θα κυκλοφορήσω το άλμπουμ ακόμα κι αν δεν έχω το χρόνο να γυρίσω βίντεο”», συνέχισε.

Η Rihanna ομολόγησε επίσης ότι ο κυριότερος λόγος της αναμονής για τη νέα δισκογραφική δουλειά της είναι η ενασχόληση με τις επιχειρήσεις της, καθώς μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη μουσική και στις σειρές μόδας και ομορφιάς που έχει λανσάρει.

Πηγή : HIT CHANNEL