Η Remedica, στήριξε ως πλατινένιος χορηγός τον Κύπριο πιλότο, κον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή, στις δοκιμές του NASCAR Whelen Euro Series 2020


Η Remedica, η κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία, στήριξε ως πλατινένιος χορηγός τη συμμετοχή του κου Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, γνωστού οδηγού αγωνιστικών αυτοκινήτων στις δοκιμές του NASCAR Whelen Euro Series 2020, που πραγματοποιήθηκαν στην Γαλλία την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής συμμετείχε στις δοκιμές με αγωνιστικό αυτοκίνητο, στα εταιρικά χρώματα της Remedica.

Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής και άλλοι γνωστοί οδηγοί αγωνιστικών αυτοκινήτων από όλο τον κόσμο, είχαν την ευκαιρία να επιστρέψουν στην αγωνιστική πίστα μετά από πολύ καιρό αποχής λόγω της κρίσης του κορωνοϊού. Ο στόχος των δοκιμών ήταν η εξοικείωση των οδηγών με το αυτοκίνητο το οποίο θα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια των αγώνων που θα συμμετάσχουν.

Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην αγωνιστική πίστα μετά από τόσο καιρό. Το αυτοκίνητό μας είναι ένα Ford Mustang και φαίνεται υπέροχο με τα χρώματα της Remedica, που είναι ο πλατινένιος χορηγός μου. Είναι τόσο σημαντικό που έχω την υποστήριξη μιας εταιρείας τέτοιας εμβέλειας”.

Ο Βλαδίμηρος, κατά τη διάρκεια των δοκιμών του στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε καλύτερα αποτελέσματα από την τελευταία φορά και αυτό είναι κάτι που μας κάνει εξαιρετικά περήφανους, καθώς αναμένουμε πως θα έχει ακόμα καλύτερη παρουσία στους επερχόμενους αγώνες αυτοκινήτων που θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο.

Η Remedica είναι μια Κυπριακή κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο, με φαρμακευτικά της προϊόντα όπου διανέμονται σε περισσότερες από 160 χώρες. Ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλή και αποτελεσματικά γενόσημα φάρμακα για ανθρώπινη χρήση και λειτουργεί σύμφωνα με τους Κανόνες Καλής Παρασκευαστικής Πρακτικής (GMP).