Η Purpose Communications στο διεθνές δίκτυο συνεργατών επικοινωνίας του CIPR


Το ανεξάρτητο γραφείο στρατηγικής επικοινωνίας λειτουργεί πλέον στη βάση των παγκοσμίως αναγνωρισμένων επαγγελματικών προτύπων του CIPR

Η Purpose Communications, το νέο, ανεξάρτητο γραφείο στρατηγικής επικοινωνίας, μετά το επιτυχημένο λανσάρισμά του στην κυπριακή αγορά, ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία του με το Chartered Institute of Public Relations (CIPR), και την ένταξη στο δίκτυο διεθνών συνεργατών επικοινωνίας του αναγνωρισμένου οργανισμού, ως Corporate Affiliate. Η Purpose Communications, είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με έδρα την Κύπρο που συμπεριλαμβάνεται στο δίκτυο των 160+ συνεργαζόμενων γραφείων επικοινωνίας του CIPR παγκόσμια. Αποτελεί επίσης στρατηγική απόφαση που επιδιώκει τη δραστηριοποίηση της Purpose Communications στο πλαίσιο υψηλών διεθνών επαγγελματικών και ηθικών προτύπων του CIPR.

Το CIPR, ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1948, και είναι ο μόνος Royal Chartered οργανισμός στον κόσμο, για επαγγελματίες του κλάδου των δημοσίων σχέσεων. Με σχεδόν 10.000 μέλη, το ευρέως αναγνωρισμένο δίκτυο στοχεύει στην προώθηση επαγγελματικών προτύπων για τον κλάδο των δημοσίων σχέσεων, μέσω εκπαιδεύσεων, μεταφοράς βέλτιστων πρακτικών και καθοδήγησης δεξιοτήτων. Με τη στρατηγική αυτή συνεργασία, η Purpose Communications που έχει ήδη αναπτύξει ένα εκτενές δίκτυο συνεργατών με γραφεία επικοινωνίας στο εξωτερικό, αποκτά πρόσβαση και επαφή με τα υπόλοιπα Corporate Affiliate μέλη του CIPR, επιδιώκοντας την ανάπτυξη περαιτέρω συνεργασιών, και ανταλλαγή καλών πρακτικών.

Παράλληλα, μέσω της συνεργασίας με το CIPR ως Corporate Affiliate, η Purpose Communications έχει στη διάθεσή της μια σειρά από πολύτιμα εργαλεία, μεταξύ των οποίων μια διευρυμένη πλατφόρμα πόρων για περαιτέρω εκπαίδευση και ανάπτυξη, ενώ από τις επαφές με γραφεία επικοινωνίας του εξωτερικού, θα μπορεί να παρακολουθεί τις τελευταίες τάσεις στη βιομηχανία της επικοινωνίας, και να λαμβάνει μέρος σε ουσιαστικές συναντήσεις και συζητήσεις που στόχο έχουν την εξέλιξη του κλάδου σε παγκόσμια κλίμακα. 

«Μέσα από τη συνεργασία μας με αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο επαγγελματικό σώμα και δίκτυο δημοσίων σχέσεων, επιδιώκουμε να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε τη συλλογική εμπειρία και τεχνογνωσία της ομάδας της Purpose Communications», δήλωσε ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Purpose Communications. «Η ιδιότητα ως Corporate Affiliate μέλος του CIPR, όχι μόνο θα ενισχύσει το δίκτυο των συνεργασιών μας, αλλά θα προσφέρει επίσης στην ομάδα μια ανεκτίμητη ευκαιρία να συνεχίσει να αναπτύσσει τις στρατηγικές της δεξιότητες και τεχνογνωσία σε θέματα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας. Ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε όλες τις νέες ευκαιρίες που προκύπτουν από αυτή τη συνεργασία και να εξελίξουμε νέες επαφές, με τις οποίες μπορούμε να ανταλλάξουμε ιδέες και να παρέχουμε υποστήριξη».

Από την πλευρά του ο Alastair McCapra, CIPR Chief Executive δήλωσε, «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την ομάδα της Purpose Communications στο CIPR. Σε μια εποχή μεγάλης ζήτησης για εξειδικευμένα ταλέντα στον κλάδο της επικοινωνίας, είναι καθησυχαστικό το γεγονός ότι εταιρείες όπως η Purpose στηρίζουν την περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας τους. Είναι επίσης σημαντικό για εμάς η ανάπτυξη της διεθνούς μας παρουσίας μέσω στρατηγικών συνεργασιών, και είμαι βέβαιος ότι αυτή η σχέση θα έχει θετικό αντίκτυπο τόσο για το CIPR, όσο και για τα υπόλοιπα μέλη του CIPR Corporate Affiliate».

Η Purpose Communications προσφέρει μια ποικιλία εξατομικευμένων υπηρεσιών, όπως Corporate Reputation & Brand Purpose, Executive Profiling & Thought Leadership, ESG & Sustainability, Strategic Media Relations, Multi-platform brand storytelling & messaging, Advocacy & Campaigning, Stakeholder engagement, Specialised Events, Insight & Analysis. Προσαρμοσμένες για να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη, οι εν λόγω υπηρεσίες, βάζουν τις επιχειρήσεις στο επίκεντρο της διαμόρφωσης των πιο σημαντικών συζητήσεων του σήμερα, με πραγματικό αντίκτυπο μέσω του σκοπού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.purpose-pr.com