Η PrimeTel προσθέτει τα αθλητικά κανάλια στην εφαρμογή TV2GO


Δωρεάν τηλεοπτικό περιεχόμενο σε κινητό ή τάμπλετ για όλους τους συνδρομητές τηλεόρασης!

Η PrimeTel προχώρησε στην αναβάθμιση της εφαρμογής PrimeTel TV2GO, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές τηλεόρασης να απολαύσουν τα αγαπημένα τους προγράμματα αλλά και όλο το αθλητικό περιεχόμενο ανάλογα με το πακέτο τους, στο κινητό ή στο τάμπλετ, απ’ όπου κι αν βρίσκονται.

Μέσα από το ανανεωμένο app, οι ποδοσφαιρόφιλοι μπορούν να παρακολουθούν όλα τα αθλητικά κανάλια στη συσκευή τους μέσω της εφαρμογής, επιπλέον των αποκωδικοποιητών του σπιτιού ανά πάσα στιγμή. Έτσι, θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις αναμετρήσεις του Κυπριακού Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Coca-Cola, όλα τα προκριματικά παιχνίδια του καλοκαιριού στα οποία συμμετέχουν οι κυπριακές ομάδες, αγώνες Παγκύπριου Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας, Ισπανικό, Γερμανικό, Ιταλικό και Γαλλικό Πρωτάθλημα, Premier League, Champions League, UEFA Europa League αλλά και Κύπελλα Ποδοσφαίρου Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Γερμανίας και Αγγλίας, μέσα ή και έξω από το σπίτι.

Εκτός από αθλητικό περιεχόμενο όμως, το PrimeTel TV2GO δίνει στους συνδρομητές την ευκαιρία να συνδέσουν το app με μέχρι και 3 συσκευές της επιλογής τους για να παρακολουθήσουν έως 34 τοπικά και διεθνή κανάλια με ντοκιμαντέρ, ειδήσεις παιδικά και lifestyle προγράμματα, ανάλογα με το πακέτο τους.

Η υπηρεσία αυτή, δίνει στους συνδρομητές τον απόλυτο έλεγχο της εμπειρίας θέασης, αφού εκτός από την προσθήκη επιπλέον συσκευών, μπορούν επίσης να ενημερώνονται για τα προγράμματα των καναλιών που τους ενδιαφέρουν, να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ, να επιλέγουν τα αγαπημένα τους κανάλια και να ρυθμίζουν τη χρήση με κωδικό πρόσβασης για γονικό έλεγχο.

To PrimeTel TV2GO είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν, για συσκευές Android ή iOS και η σύνδεση είναι άμεση με τους κωδικούς συνδρομητών οι οποίοι βρίσκονται στο my.PrimeTel.com.cy ή και στο menu της τηλεόρασης (Ρυθμίσεις -> Συσκευές -> Προσθήκη νέας συσκευής).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.primetel.com.cy ή καλέστε στο 133.