Η PrimeTel διευκολύνει την επικοινωνία από το σπίτι


  • ΔΩΡΕΑΝ 5.000 λεπτά, 5.000 SMS και 5GB Internet
  • Αναβάθμιση ταχυτήτων για γρηγορότερο Internet στο σπίτι
  • Μέχρι 50% έκπτωση για 6 μήνες σε όλες τις νέες συνδρομές 

ΔΩΡΕΑΝ 5.000 λεπτά, 5.000 SMS και 5GB Internet για όλους

Η PrimeTel, υποστηρίζοντας την παγκύπρια πρωτοβουλία #Stayhome και αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη των συνδρομητών της για επικοινωνία, παρέχει δωρεάν χρόνο ομιλίας, SMS και Mobile Internet σε όλους, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν χωρίς περιορισμούς με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, για να διασφαλίσει ότι θα εξυπηρετηθεί κάθε ανάγκη επικοινωνίας, παρέχει εντελώς δωρεάν, μέχρι τέλος Μαρτίου, σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου κινητής 5.000 λεπτά ομιλίας και 5.000 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα καθώς και 5GB Mobile Internet. Οι συνδρομητές αρκεί να στείλουν με SMS τη λέξη «Stayhome» στο 8533 για να ενεργοποιηθεί η προσφορά.

Αναβάθμιση ταχυτήτων για γρηγορότερο Internet στο σπίτι

Η σύνδεσή μας με όσους αγαπάμε, γίνεται πιο δυνατή από ποτέ! Η PrimeTel αναβαθμίζει αυτόματα τη σύνδεση του Internet στο σπίτι για όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές της. Έτσι, από την 1η Απριλίου όλοι οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές της θα απολαμβάνουν ποιοτική επικοινωνία με ακόμη πιο γρήγορες ταχύτητες στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, η εταιρεία είναι απόλυτα προετοιμασμένη και έχει ήδη προχωρήσει σε ένα πλάνο ενεργειών που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του δικτύου της παρέχοντας ασφαλή, αξιόπιστη και ταχύτατη διασύνδεση ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Μέχρι 50% έκπτωση για 6 μήνες σε όλες τις νέες συνδρομές

H PrimeTel αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως μπορεί να προσφέρει ασυναγώνιστες τιμές στην κινητή, το Internet και την τηλεόραση. Οι νέες προσφορές υπόσχονται ακόμη μεγαλύτερη οικονομία με έκπτωση έως και 50% για τους πρώτους έξι μήνες σε όσους συνδρομητές επιθυμούν να κάνουν νέα σύνδεση σε υπηρεσίες κινητής, Internet για το σπίτι ή και τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν σύνδεση Internet για το σπίτι από €9.95/μήνα, πακέτο τηλεόρασης από €4.50/μήνα και πρόγραμμα κινητής από μόνο €7.50/μήνα.

Η PrimeTel θα συνεχίσει να φροντίζει για τις ανάγκες επικοινωνίας των συνδρομητών της και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Προκειμένου να διευκολύνει τους συνδρομητές της να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, η  PrimeTel παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης νέας συσκευής και νέου συμβολαίου Online, με ένα τηλεφώνημα στο 133 ή με ένα Δωρεάν SMS στο 8585 και άμεση παραλαβή στο σπίτι.

Ανοιχτά παραμένουν επίσης, επιλεγμένα καταστήματα PrimeTel προκειμένου να εξυπηρετούν τις σημαντικές, αυτή τη δύσκολη περίοδο, ανάγκες επικοινωνίας των συνδρομητών. Τα καταστήματα λειτουργούν με μειωμένο ωράριο και αυξημένα μέτρα προστασίας για εργαζομένους και επισκέπτες και εφαρμόζεται έλεγχος ροής εισερχόμενων πελατών σύμφωνα και με τις οδηγίες του Υπουργείου.

H Κύπρος μένει σπίτι! Η σύνδεσή μας με όποιους αγαπάμε παραμένει και τώρα γίνεται, πιο δυνατή από ποτέ! Μένουμε σπίτι αλλά συνεχίζουμε να επικοινωνούμε με όσους αγαπάμε. #StayHome #StaySafe #ConnectFromHome #PrimeTel