Η Prestige VIP Services, ενισχύει τον στόλο της με το αστέρι των SUV, το Volvo XC90.

Η Prestige VIP Services, μέλος του Ομίλου Prestige, φημίζεται για το ευρύ φάσμα υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχει, όπως η ενοικίαση αυτοκινήτων πολυτελείας με ή χωρίς υπηρεσία chauffer, ιδιωτικών σκαφών και jets. Πρόκειται για μια εταιρεία που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και πρωτοπορεί στην Κυπριακή αγορά, εξυπηρετώντας τους πελάτες της με αναβαθμισμένες και ολιστικές υπηρεσίες, επαναπροσδιορίζοντας το νόημα της πολυτέλειας! Η Prestige VIP Services, προσφέρει υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης σε ένα κοινό το οποίο ξέρει τι θέλει και είναι απαιτητικό ως προς τις προσδοκίες του.

Αναζητώντας το ιδανικό SUV με το οποίο θα μπορούσε να εμπλουτίσει και να διευρύνει τις υπηρεσίες της, η Prestige VIP Services βρήκε στο Volvo XC 90, την ιδανική ισορροπία μεταξύ ασφάλειας και πολυτέλειας, που αναζητά για το πελατολόγιό της.Το Volvo XC 90 συνδυάζει το διαχρονικό και ισορροπημένο Σουηδικό Design που εκφράζει την πολυτέλεια, με βραβευμένα συστήματα ασφαλείας, τεχνολογική ευφυΐα και ένα ποικιλόμορφο σύστημα ψυχαγωγίας. Ο συνδυασμός αυτών των χαρακτηριστικών το καταστούν το ιδανικό οικογενειακό αυτοκίνητο πολυτελείας!

Η Prestige VIP Services και η Volvo Cars Cyprus, είναι διαχρονικά έμπιστοι συνεργάτες και μοιράζονται και τις ίδιες αξίες και προσήλωση στην ποιότητα!

www.prestigecy.com +357 25 322055

www.volvocars.com.cy +22 740550