Η Pink και η Christina Aguilera ηχογράφησαν ένα τραγούδι μαζί

Δύο super stars θα μοιραστούν το μικρόφωνο. Η P!nk άφησε υπόνοιες ότι θα συνεργαστεί δισκογραφικά με την Christina Aguilera.

Φαίνεται ότι η P!nk και η Christina Aguilera ηχογράφησαν ένα νέο τραγούδι μαζί!

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην τηλεοπτική εκπομπή «Watch What Happens Live» στις 19 Οκτωβρίου, η P!nk έπαιξε ένα παιχνίδι ερωτήσεων. Μία από τις ερωτήσεις έφερε στο φως την παρελθοντική κόντρα με την «Xtina». Αφού διευθέτησε την υπόθεση, προέβη στη μεγάλη αποκάλυψη: «Κάναμε ένα τραγούδι μαζί», είπε.

Οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι ήταν αναφορά για το «Lady Marmalade» από το 2001, αλλά η P!nk εννοούσε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Ένας τηλεθεατής τηλεφώνησε αργότερα και ρώτησε αν η Pink θα συνεργαζόταν με την Christina Aguilera: «Μπορεί ή δεν μπορεί να έχουμε ήδη συνεργαστεί», απάντησε με διπλωματία. «Δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να το πω», παραδέχτηκε στη συνέχεια.

[ot-video][/ot-video]

Οι σχέσεις των δύο αστέρων δείχνουν να έχουν αποκατασταθεί, όμως πώς προέκυψε η διαμάχη;

«Ήμασταν πολύ νεαροί και πολύ νέοι σε όλο το θέμα και νομίζω ότι είμαι ισχυρογνώμων και είναι ισχυρογνώμων. Είμαι συνηθισμένη να έχω τις φιλονικίες φυσικά  και συνηθίζει να τις έχει λεκτικά. Είμαστε απλά πολύ διαφορετικές, είμαστε πολύ διαφορετικές. Και ήμασταν πολύ νεαρές (ηλικιακά) και νέες (στο χώρο)», σχολίασε για η P!nk για την Christina Aguilera.

Μετέπειτα πρόσθεσε: «Πρέπει να μαθαίνεις. Οι γυναίκες πρέπει να μάθουν πώς να υποστηρίζουν η μία την άλλη. Δε διδάσκεται στον καθένα στην παιδική χαρά. Στην πραγματικότητα, με αντικατέστησε σε ένα club. Ξεκαρδιστικό… Έλεγα, “τι συμβαίνει τώρα; Τι συμβαίνει;”’»

«Είναι τόσο ταλαντούχα και βαθιά μέσα, είχα και εγώ κακές ημέρες. Είναι ένα πολύ γλυκό πρόσωπο. Συναντηθήκαμε στο “The Voice”. Θέλω να πω, ήταν αστείο, γέλασα. Δεν την είχα δει για πολλά χρόνια. Γίναμε μαμάδες. Μεγάλωσα. Το λύσαμε. Είναι τόσο απλό. Αισθάνομαι τόσο καλά γι’ αυτό», κατέληξε η P!nk για την Christina Aguilera.

[ot-video][/ot-video]

Η φήμη για τη συνύπαρξη μεταξύ των δύο super stars έρχεται αμέσως μετά από το σενάριο για τη μουσική συνάντηση της «Xtina» με την Demi Lovato. Σε κάθε περίπτωση, οι ενδείξεις για τη μεγάλη δισκογραφική επάνοδο της Christina Aguilera πληθαίνουν.

Πηγή: hit-channel.gr