Η Pink εξηγεί γιατί αποφάσισε να μεγαλώνει την κόρη της ως gender neutral

Η Pink δήλωσε πως επειδή δεν θέλει τα παιδιά της να χαρακτηρίζονται από το φύλο τους, αποφάσισε να τα μεγαλώνει ως gender neutral, σημειώνοντας παράλληλα πως η ίδια θεωρεί τον εαυτό της αγόρι.

Σε συνέντευξή της στη The Sunday People, η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως σκοπεύει να μεγαλώσει την κόρη της υιοθετώντας την ουδέτερη έκφραση φύλου «gender-neutral», ώστε να μπορεί να κάνει ελεύθερα τις επιλογές της, οι οποίες δεν θα επηρεάζονται από όσα η κοινωνία προστάζει να κάνουν ή να μην κάνουν οι γυναίκες.

«Είμαστε ένα σπίτι χωρίς ταμπέλες. Την περασμένη εβδομάδα η Willow μού είπε πως σκοπεύει να παντρευτεί μια Αφρικανή. Κι εγώ της απάντησα: “Υπέροχα, μπορείς να μου μάθεις πώς να μαγειρεύω αφρικανικό φαγητό;”. Και μου λέει: “Εννοείται μαμά, και θα ζήσουμε μαζί σου για λίγο μέχρι να ετοιμαστεί το σπίτι μας”. Η μοναδική ερώτηση που της έκανα μετά ήταν, “παρεμπιπτόντως, ποιος θα πληρώνει για όλα αυτά;”», είπε στην συνέντευξή της η Pink. Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει με τον Carey Hart δύο παιδιά, την 6χρονη Willow και τον 11 μηνών Jameson.

Η Pink αναφέρθηκε επίσης σε ένα σχολείο, όπου έχουν υιοθετήσει μια gender neutral προσέγγιση, αποκαλύπτοντας τον ενθουσιασμό της όταν είδε πως οι τουαλέτες είχαν ουδέτερη σήμανση. «Ήμουν σε ένα σχολείο και οι τουαλέτα έξω από το νηπιαγωγείο έλεγε: “Ουδέτερο φύλο- οποιοσδήποτε”, κι ήταν μια ζωγραφιά με διάφορα σχήματα. Το τράβηξα φωτογραφία και έγραψα, “Πρόοδος”. Το βρήκα καταπληκτικό. Λατρεύω που τα παιδιά κάνουν πλέον αυτή τη συζήτηση», είπε η 38χρονη τραγουδίστρια.

Η Pink με τον Carey Hart και την κόρη τους Willow στην 34η απονομή των Βραβείων MTV Video Music Awards. Πηγή: www.lifo.gr

Νωρίτερα φέτος η αντισυμβατική τραγουδίστρια είχε εκφωνήσει έναν πολύ συγκινητικό λόγο στη διάρκεια των VMA, αναφέροντας την στιγμή που κλήθηκε να εξηγήσει στην κόρη της το αληθινό νόημα της ομορφιάς, όταν η 6χρονη Willow είχε πει για τον εαυτό της πως «είμαι το ασχημότερο κορίτσι που ξέρω» και πως «μοιάζω με αγόρι». «[Της απάντησα], λοιπόν εγώ πώς νομίζεις ότι δείχνω; Κι εκείνη μου λέει, “Είσαι όμορφη”. Της λέω, “Σ’ ευχαριστώ. Αλλά όταν ο κόσμος με χλευάζει, αυτό χρησιμοποιούν εναντίον μου. Λένε πως μοιάζω με αγόρι ή πως είμαι πολύ μυώδης ή πως το σώμα μου είναι πολύ δυνατό. Κοριτσάκι μου, δεν αλλάζουμε για κανέναν. Και βοηθάμε άλλους να αλλάξουν ώστε να μπορούν να δουν περισσότερα είδη ομορφιάς», είχε πει τότε η Pink.

[ot-video][/ot-video]

Στο τελευταίο της βιντεοκλίπ η Pink είχε καυτηριάσει με τον τρόπο της τα παραδοσιακά πρότυπα για τα δύο φύλα, εμφανιζόμενη ως τυπική νοικοκυρά της δεκαετίας του ’50 στο πλευρό του «συζύγου» της, Τσάνινγκ Τέιτουμ. Όταν πιάνει τον Τέιτουμ να έχει ντυθεί σαν γυναίκα, αντιδρά με τεράστια χαρά και μετά χορεύουν παρέα με εκείνη να φορά κοστούμι κι εκείνον ένα φόρεμα.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: lifo.gr