Οι Otherview παρουσιάζουν το νέο τους video clip – In The Club (Bi**h)


Οι OtherView είναι.. In The Club και τα σπάνε! Το νέο τους video clip μόλις κυκλοφόρησε και είναι άκρως καλοκαιρινό. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν μέσα στον Ιούνιο σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής, και κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Από νωρίς το μεσημέρι φίλοι του συγκροτήματος έδωσαν το δυναμικό «παρών» ενώ χόρευαν ασταμάτητα όλο το βράδυ στους ρυθμούς του “In The Club (Bitch).

Το νέο single των OtherView έχοντας κατακτήσει τα ξένα ραδιόφωνα, σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει σε ελληνική version με τη συμμετοχή του NiVo. Ο Βασίλης, ο Δημήτρης και η Έλενα έχουν ξεκινήσει ήδη το «In The Club Tour» με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στην καλοκαιρινή του περιοδεία.

Το νέο single των OtherView είναι σε μουσική OtherView, Gabriella Ellis, Ana Free, στίχους Βασίλη Κουμεντάκου, Gabriella Ellis, Ana Free και θα περιλαμβάνεται στο 2ο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.