Οι Orion επιστρέφουν με μία ακόμη επιτυχία- Ακούστε το “Χίλιες και μία νύχτες”

Με ένα νέο pop dance τραγούδι επιστρέφουν οι Orion μετά και την καλοκαιρινή τους επιτυχία με το «Παγωτό Γρανίτα».

Το δυναμικό δίδυμο που από το 2016 έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην ποπ μουσική σκηνή, σε στίχους και μουσική της «ψυχής» του συγκροτήματος, Παντελή Ντυμένου, και με την εκρηκτική ερμηνεία της Ειρήνης Ζέρβα, ερμηνεύουν το «1001 νύχτες». Με τη μουσική και την εικόνα, να μας ταξιδεύουν προς Ανατολή μεριά, ο Παντελής Ντυμένος και η Ειρήνη Ζέρβα μας παρουσιάζουν το δικό τους μουσικό «παραμύθι».

[ot-video][/ot-video]

Λίγα λόγια για τους Orion:
Ο Παντελής Ντυμένος, απόφοιτος του Εθνικού Ωδείου για πολλά χρόνια εργάστηκε ως ενορχηστρωτής, μουσικός, ηχολήπτης, ειδικός μουσικής τεχνολογίας και παραγωγός πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ενώ το 2015 έκανε την πρώτη του δισκογραφική απόπειρα σαν Dress Ed με alternative-αγγλόφωνη μουσική, ενώ παράλληλα άρχισε να γράφει τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες.

Το 2016 μαζί με την Ειρήνη Ζέρβα δημιούργησαν τους ORION. Η Ειρήνη Ζέρβα από μικρή έδειξε την κλίση της μουσική, σπουδάζοντας κλασσικό πιάνο, κλασικό χορό και τραγούδι. Έχει συμμετάσχει σε πολλά musical , ταινίες μικρού μήκους και έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό.