Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΣΤΟ OMEGA- Ευρωεκλογές

Ζήστε τις Ευρωεκλογές και μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα από το OMEGA.

Ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού, Μιχάλης Παυλίδης και ο Ονούφριος Σωκράτους, σας μεταφέρουν με ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ και καλεσμένους, τα αποτελέσματα της μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης.

Στις 9:00 ο Ονούφριος Σωκράτους μας δίνει τις πρώτες πληροφορίες για την προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα της χώρας.

Το OMEGA θα βρίσκεται και στους χώρους όπου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Στις 17.00 αρχίζει η μεγάλη τηλεοπτική εκλογική βραδιά στο ΟMEGA με την εκπομπή «Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ». Στο  στούντιο, ο Μιχάλης Παυλίδης και ο Ονούφριος Σωκράτους θα μεταδίδουν, λεπτό προς λεπτό, τη ροή των αποτελεσμάτων, ενώ θα συζητούν με προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής αλλά και της δημόσιας ζωής, για τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.

Μόλις κλείσουν οι κάλπες, το Ηλίας Νικολακόπουλος παρουσιάζει την εκτίμηση αποτελέσματος από τη Noverna, για τα ποσοστά των κομμάτων και τις έδρες των κομμάτων στη νέα Ευρωβουλή.

Σχολιάζει, ο Γενικός Διευθυντής του OMEGA, κ. Γιώργος Τσαλακός.

Τα μεσάνυχτα θα γίνει η ανακοίνωση του αποτελέσματος των  Ευρωεκλογών, όπως επίσης και η ανακήρυξη των 6 νέων Ευρωβουλευτών.