Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΔΑΦΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ


Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΔΑΦΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Η μάσκα δεν κρύβει το χαμόγελο της καρδιάς και της ελπίδας!

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμορφώνει η πανδημία επιβάλλουν τη χρήση της προστατευτικής μάσκας η οποία όμως δεν μπορεί να κρύψει το χαμόγελο της καρδιάς και της ελπίδας! Με αυτό το ζεστό χαμόγελο η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει το «Πρόγραμμα Υιοθέτησης Δωματίων στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας Αροδαφνούσα», συνεχίζοντας και για το 2022  την υιοθεσία δύο δωματίων που είχε αρχίσει από το 2017.

Την συνέχιση της υιοθεσίας ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, σε σύντομη τελετή που έγινε την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας Αροδαφνούσα, κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις ασφάλειας λόγω της πανδημίας. «Για την ΟΠΑΠ Κύπρου, ο ευαίσθητος τομέας της Υγείας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές,  για αυτό και στεκόμαστε κοντά στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο με συνέπεια ώστε να συμβάλουμε στην διασφάλιση της ποιότητας ζωής στους πάσχοντες συνανθρώπους μας» είπε ο κύριος Αλετράρης. Ερμηνεύοντας και χρονικά την χειρονομία της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο κύριος Αλετράρης τόνισε ότι σε κάθε νέο χρόνο, η κοινωνική δράση της εταιρίας έχει αφετηρία τον τομέα της υγείας ακριβώς για να αναδειχθεί συμβολικά και πρακτικά η πρωταρχική σημασία του ύψιστου αγαθού της υγείας.

Καταλήγοντας ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου είπε ότι η πανδημία, πέρα από τα προβλήματα που εξακολουθεί να προκαλεί σε όλους μας, αναδεικνύει εντονότερα την αξία της αλληλεγγύης αλλά και την ανάγκη να στηριχθούν φορείς οι οποίοι με το έργο τους αποτελούν αποκούμπι ελπίδας για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

 

Δυνατό, σταθερό και φερέγγυο σύμμαχο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας Αροδαφνούσα χαρακτήρισε την ΟΠΑΠ Κύπρου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δρ. Αδάμος Αδάμου. Αποδεχόμενος την προσφορά ο Δρ. Αδάμου τόνισε ότι «σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, παρεμβάσεις όπως αυτή της ΟΠΑΠ Κύπρου, μας επιτρέπουν να συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε και να θέτουμε υψηλούς στόχους, πάντα με γνώμονα την ευημερία των καρκινοπαθών συνανθρώπων μας».

 

Αναφερόμενος στις τωρινές δύσκολες συνθήκες λειτουργίας της Αροδαφνούσας, ο Δρ. Αδάμου είπε ότι το Κέντρο, μοναδικό στον τόπο μας, εξακολουθεί να προσφέρει δωρεάν, ολοκληρωμένες ενδονοσοκομειακές υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας,  σε ασθενείς με καρκίνο αλλά και στήριξη στους οικείους τους.