Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΕΥΟΔΩΝΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ


Με τους κτύπους της καρδιάς μας!

Η καρδιά έχει τους λόγους της, που η λογική δεν ξέρει επέμενε ο Γάλλος στοχαστής Μπλεζ Πασκάλ. Η λογική λοιπόν μπορεί να θεωρεί ότι η μικρή Κύπρος δύσκολα διακρίνεται σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά ίσως δεν ξέρει τη θέληση και προπαντός τους λόγους που έχει η καρδιά των αθλητών της Ολυμπιακής μας ομάδας! Κι αν ο κτύπος της καρδιάς των αθλητών μας δυναμώνει και ανατρέπει τη λογική, είναι που μαζί της κτυπά και η καρδιά ενός ολόκληρου νησιού!

Με τους κτύπους της καρδιάς λοιπόν, η ΟΠΑΠ Κύπρου κατευοδώνει τους αθλητές μας, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο από τις 23 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου. Κτύποι καρδιάς που αφήνουν με συγκίνηση το αχνάρι τους σε ένα υπέροχο τηλεοπτικό σποτ το οποίο προβάλλεται από όλα τα Μέσα Ενημέρωσης και θα συνοδεύει την προσπάθεια των αθλητών μας καθ΄ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Μεταδίδεται επίσης και ραδιοφωνικά με την αξία των μηνυμάτων του να παραμένει ανέπαφη και σε αυτή τη μορφή μετάδοσης!

Πρωταγωνιστές στο τηλεοπτικό σποτ, το οποίο δημιούργησε η συνεργαζόμενη με την ΟΠΑΠ Κύπρου ομάδα των Partners VMLY&R, είναι οι ίδιοι οι αθλητές μας, με τις αγωνιστικές τους στιγμές να αποτυπώνονται με τέτοιο συγκλονιστικό τρόπο, ώστε να εκφράζουν αυτό που η καρδιά τους έχει θελήσει. Να αγωνιστούν για το ωραίο και το αληθινό και να τιμήσουν τη σημαία της Κύπρου μας! 

Η μαυρόασπρη επιλογή των εικόνων και τα δυνατά μηνύματα που αυτές μεταφέρουν, δίνουν τη συγκινησιακή δυνατότητα στον καθένα μας, να αφήσει το χρώμα των δικών του συναισθημάτων! Όπως ακριβώς και η ΟΠΑΠ Κύπρου αφήνει το χρώμα της δημιουργίας και της προσφοράς της στην κυπριακή κοινωνία για πενήντα και πλέον χρόνια! Και με τους κτύπους της καρδιάς της να γίνονται ένα με τους κτύπους της καρδιάς των αθλητών μας, με τους κτύπους της καρδιάς ενός ολόκληρου νησιού!