Η ΟΠΑΠ Κύπρου αρχίζει και το 2024 με βήματα στην Υγεία υιοθετώντας ξανά δύο δωμάτια της Αροδαφνούσας!


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η ΟΠΑΠ Κύπρου αρχίζει την κοινωνική της δράση με βήματα στον τομέα της Υγείας τον οποίο κατατάσσει ως ύψιστη προτεραιότητά της. Σε διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, Αλέξανδρος Ντάβος, ανακοίνωσε την ανανέωση της υιοθεσίας δύο δωματίων στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα».

Πέρα από την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των δύο δωματίων που αναλαμβάνει με συνέπεια από το 2017, η ΟΠΑΠ Κύπρου συνέδραμε και στην εξασφάλιση ενός ακόμη ειδικού λεωφορείου ώστε να διευκολυνθεί η μεταφορά ασθενών συνανθρώπων μας, από τις επαρχίες Πάφου και Λεμεσού στα Κέντρα θεραπείας. Έτσι, μετά το ειδικό λεωφορείο που η ΟΠΑΠ Κύπρου είχε προσφέρει στις αρχές του 2023 για τις ανάγκες των ασθενών στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου, καλύπτονται σε όλη την ελεύθερη Κύπρο οι ανάγκες και οι σχετικοί σχεδιασμοί του Αντικαρκινικού Συνδέσμου.

Ανακοινώνοντας την ανανέωση της υιοθεσίας των δύο δωματίων, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Αλέξανδρος Ντάβος, εξέφρασε το σεβασμό του για το έργο που επιτελεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος αλλά και για τον κάθε συνάνθρωπο μας που με αξιοπρέπεια δίνει τον πιο δυνατό αγώνα ζωής.

«Η συνεπής πορεία της ΟΠΑΠ Κύπρου στην κοινωνία του τόπου» είπε ο κύριος Ντάβος, «έφερε ξανά τα βήματά μας στην Αροδαφνούσα για να στηρίξουμε με δύναμη και ειλικρίνεια τα προγράμματα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας ώστε να ανταποκριθούν επαρκώς και ποιοτικότερα στις αυξανόμενες ανάγκες των καρκινοπαθών συνανθρώπων μας».

Ο κύριος Αλέξανδρος Ντάβος συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα στελέχη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου για το έργο που προσφέρουν και  διαβεβαίωσε ότι «η δική σας έγνοια για την υγεία των συνανθρώπων μας γίνεται και δική μας! Ευελπιστώ στην περαιτέρω ειλικρινή συνεργασία μας και να είστε σίγουροι ότι ΟΠΑΠ Κύπρου θα εξακολουθήσει να στέκει κοντά σας γιατί, όπως εύστοχα προτάσσει και ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος, στη μάχη ζωής που δίνουν οι συνάνθρωποί μας, δεν πρέπει να είναι μόνοι».

Στο χαιρετισμό του που μετέφερε η Εκτελεστική Διευθύντρια, Μαρία Ιωαννίδου, ο Πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, Δρ. Αδάμος Αδάμου εξέφρασε τις ευχαριστίες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου στην ΟΠΑΠ Κύπρου, η οποία όπως υπενθύμισε «ήταν η πρώτη που ενστερνίστηκε το πρόγραμμα υιοθέτησης δωματίων». Τόνισε δε ότι «η στήριξη που λαμβάνουμε από την ΟΠΑΠ Κύπρου μας δίνει την απαραίτητη ώθηση την οποία χρειαζόμαστε για να έρθουμε πιο κοντά στο όραμά μας ώστε κανένας καρκινοπαθής να μην μένει αβοήθητος. Η συμβολή σας στην επίτευξη του οράματός μας είναι πολύτιμη, όχι μόνο για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, αλλά και για την κυπριακή κοινωνία γενικότερα.»