Η ΝΥΧΤΑ στο Ρυθμό με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήταν μοναδική!

Ο Ρυθμός 949 και η Ράνια Κωστάκη υποδέχτηκαν τον έναν και μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη, σε μια ΝΥΧΤΑ γεμάτη θαύματα!!

Στις 21.30 ακριβώς οι ακροατές του σταθμού, μπήκαν στην επίσημη σελίδα του Ρυθμού 949 στο Facebook και απόλαυσαν μία άκρως νοσταλγική ΝΥΧΤΑ, γεμάτη εξομολογήσεις, μαγικές στιγμές και εκπληκτικές ερμηνείες! Το «Ένα Θαύμα» και το «Αγαπώ Σημαίνει» είναι δύο μόνο από τις τεράστιες επιτυχίες που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης, εμπνευσμένες από ιδιαίτερους ανθρώπους και την απόλυτη αγάπη.

Ιδιαίτερα ξεχωριστές στιγμές που χαρακτήρισαν τη 16η ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ, ήταν οι ανατρεπτικές ερμηνείες του Γιώργου Μαζωνάκη με τις διασκευές των τραγουδιών «Πες μου μια λέξη», «Όπως σε θέλω σ ‘ονειρεύομαι» και «Θέλω τα μάτια της να τα ξεχάσω».

Η Ράνια Κωστάκη γνωρίζοντας την μεγάλη αγάπη του Γιώργου Μαζωνάκη για την μαγειρική, «έστησε» μία διαφορετική δοκιμασία βασισμένη στις συνταγές που ανεβάζει στο προσωπικό του κανάλι στο you tube Giorgos Mazonakis. Ο καλλιτέχνης σε ρόλο “pastry chef” ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία!

H NYXTA ολοκληρώθηκε με την οικοδέσποινα και τον Γιώργο Μαζωνάκη να χορεύουν μέσα στο στούντιο στον ρυθμό της τεράστιας επιτυχίας του καλλιτέχνη «Τέρμα»!

Η Facebook σελίδα του σταθμού, χτύπησε κόκκινο με reach πάνω από 180K μέσα σε λίγες ώρες, ενώ από σήμερα μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ερμηνείες του Γιώργου Μαζωνάκη στη ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ και στο επίσημο You Tube κανάλι του σταθμού «Rythmos Tube»

NYXTA ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΖΩΝΑΚΗ!

ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΖΩΝΑΚΗ!!

Posted by Ρυθμός 949 fm on Tuesday, 26 February 2019