Η νέα ταινία του Δημήτρη Λογοθέτη «Man of War» που θα γυριστεί στην Κύπρο και επίσημα στο στάδιο του pre-production


Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του «Jiu Jitsu», ο Δημήτρης Λογοθέτη ετοιμάζεται για την επόμενη του ταινία «Man of War», η οποία βρίσκεται και επίσημα στο στάδιο του pre-production. Η ταινία που είναι παραγωγής και σκηνοθεσίας του κ. Λογοθέτη και της ομάδας του, αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στην Κύπρο περί τα τέλη Απριλίου. 

Ο Δημήτρης Λογοθέτης, επίσης παραγωγός και σκηνοθέτης της ταινίας «Jiu Jitsu» που γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2019 εξολοκλήρου στην Κύπρο ανέφερε «έχουμε ξεκινήσει επίσημα την προετοιμασία για την παραγωγή της νέας μας ταινίας. Αυτή τη στιγμή, οριστικοποιούμε τον προϋπολογισμό μας, αναζητούμε τις τοποθεσίες για τα γύρισμα, οργανώνουμε το συνεργείο μας και ετοιμάζουμε συμβόλαια.»  Η ομάδα παραγωγής βρίσκεται επίσης σε συνομιλίες με διάφορους ηθοποιούς για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, μη έχοντας, ωστόσο, καταλήξει επίσημα σε κάποιο όνομα. 

Το σενάριο της ταινίας «Man of War» είναι του Gary Scott Thompson, σεναριογράφος των franchise ταινιών «Fast & Furious». Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο κ. Λογοθέτης σε συνεργασία με τον παραγωγό Todd Garner, πρώην πρόεδρο παραγωγής της Walt Disney, καθώς και ταινιών όπως το «Knight and Day», «Paul Blart: Mall Cop» το «xXx», αλλά και του νέου «Mortal Kombat».

Επιπρόσθετα, η ομάδα παραγωγής σε συνεργασία με τον κύπριο παραγωγό Κρίς Οικονομίδης, δουλεύουν πάνω σε ακόμη δύο ταινίες που ζήτησε η εταιρεία διανομής ταινιών Highland Film Group. Όπως επεσήμανε ο κ. Λογοθέτης, «για όλες αυτές τις ταινίες, η πρώτη μας επιλογή είναι η Κύπρος.»

Η πρώτη από τις προαναφερόμενες δύο ταινίες είναι το «Kickboxer: Armageddon», συνέχεια του «Kickboxer: Vengeance and Retaliation» με πρωταγωνιστή τον Alain Moussi (Jiu Jitsu), τον Jean-Claude Van Damme και τον Christopher Lambert. Η δεύτερη ταινία είναι αναβίωση μιας πολύ μεγάλης παραγωγής της δεκαετίας του 80’ που θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η CEO της Highland Film Group, Arianne Fraser δήλωσε πρόσφατα, «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε μαζί με τον Δημήτρη Λογοθέτη. Προσωπικά, παρακολούθησα την πρώτη εκδοχή της ταινίας Jiu Jitsu από τον σκηνοθέτη και έχω να πω ότι είναι άκρως διασκεδαστική και γεμάτη δράση!»