Η Ναταλία Γερμανού εξομολογείται: «Έχω σχέση. Είναι δύο χρόνια μικρότερός μου και εκτός χώρου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Direct βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού και μίλησε στον Τάκη Χατζή για τη ζωή και την επαγγελματικής της πορείας ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση.

«Έχει συμβεί πολλές φορές να έχω σχέση με μικρότερους άντρες. Δεν πίνω αίμα, δεν είμαι ο δράκουλας. Έχει τύχει στις 10 σχέσεις, οι μισές ήταν με νεαρότερους άντρες. Οι άλλες μισές ήταν με μεγαλύτερους αλλά δεν έχει πλάκα για να πούνε ότι είναι μεγαλύτερός της.

Έχω σχέση. Είναι καλό παιδί. Είναι δύο χρόνια μικρότερος. Είναι τελείως εκτός χώρου και δεν μου επιτρέπεται να πω τίποτα. Δεν θα πω καμία άλλη λεπτομέρεια.

Το για πάντα και το ποτέ δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ. Κάθε μέρα ξυπνάς και μπορούν να συμβούν τα πάντα στη ζωή. Τώρα δεν ζηλεύω, παλιά ήμουν αφόρητα ζηλιάρα. Από την άλλη με εκνεύριζε να με ζηλεύουν.

Δεν έχω κάνει παράλληλη σχέση αλλά μου έχει τύχει λίγες μέρες πριν χωρίσω να υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή μου. Έχω συγχωρήσει την απιστία. Η σχέση προχώρησε, με ραγισμένη καρδούλα βέβαια», εξομολογήθηκε η Ναταλία Γερμανού.

 

Πηγή : znews.gr