Η Napapijri ταξιδεύει το κοινό σε μερικές από τις πιο γραφικές τοποθεσίες της Κύπρου μέσα από τα limited edition patches της

Μετά την πρόσφατη επίσημη κάθοδό του στην Κύπρο, το ιταλικό brand Napapijri εγκαινίασε ένα πρωτότυπο activation συνδυάζοντας τον χαρακτήρα της με επιλεγμένες περιοχές της Κύπρου στις οποίες προτρέπει τους συμμετέχοντες στην ενέργεια να φωτογραφηθούν με τα limited edition patches για να προβληθεί η μοναδικότητα της κυπριακής φύσης.

Έτσι, το brand εγκαινίασε μια συνεργασία με επιλεγμένες γνωστές προσωπικότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Νεκτάριο Αλεξάνδρου, Theel stories (Ελένη, Έλλη και Ελίζα), Χάρη Παπαθεοχάρους, Hovig και Κύπρο Καραβιώτη, οι οποίοι κλήθηκαν να ταξιδέψουν σε πέντε επιλεγμένες περιοχές της Κύπρου, το Τρόοδος, τα Λεύκαρα, το Όμοδος, το Κάβο Γκρέκο και τον Ακάμα, προκειμένου να αναδείξουν μέσω του brandτις φυσικές ομορφιές και την κουλτούρα του νησιού.

Το εν λόγω activation με τίτλο #napapijri CY expedition, επιβραβεύει τον εκάστοτε lifestyle partner με το limited edition patch της περιοχής που επισκέφθηκε, τοποθετώντας το ως «παράσημο» στα κομμάτια ένδυσης ή αξεσουάρ Napapijri που έχει επιλέξει ο κάθε ένας ξεχωριστά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τo ταξίδι αυτό μέσα από το Instagram account της Napapijri στην Κύπρο https://www.instagram.com/napapijri nicosia/

Θέλοντας, λοιπόν, να συστήσει ξανά στους κύπριους λάτρεις του brand, τις αγαπημένες περιοχές του νησιού μέσα από ένα καινούργιο πρίσμα, η Napapijri καλεί το κοινό να διεκδικήσει τα exclusive patches με κάθε αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από το κατάστημα της Napapijri στο Nicosia Mall. Η πρόσκληση αυτή ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων των limited edition patches.

Η Napapijri είναι ένα brand που σέβεται το περιβάλλον και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σ’ ό,τι αφορά τη χρήση τεχνολογιών και υλικών που είναι sustainable, χωρίς να θυσιάσει την αισθητική της.

###

Δείτε τι έγινε στο grand opening του καταστήματος Napapijri στο Nicosia Mall