Η Ναόμι Κάμπελ ανέβασε γυμνόστηθη φωτογραφία και προκάλεσε αντιδράσεις


H Naomi Campbell είναι η πιο πρόσφατη συμμετοχή στο κίνημα #freethenipple που συνεχώς κερδίζει έδαφος και υποστηρικτές. Λίγε ώρες νωρίτερα, η γνωστή και ως “Μαύρη Γαζέλα” των catwalks, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με το στήθος της εκτεθειμένο και το γνωστό χάσταγκ, προκειμένου να προωθήσει μια νέα φωτογράφηση για το περιοδικό Garage.

naomi_naked1

H φωτογραφία η οποία ακόμη δεν έχει αποσυρθεί από το ίνσταγκραμ, αν και παραβιάζει τους όρους περί γυμνού, μεταδίδεται από διάφορα μέσα τα οποία σημειώνουν πως αργά ή γρήγορα θα κατέβει. Εντύπωση πάντως προκάλεσε και το γεγονός πως το ίδιο το περιοδικό επέλεξε να μην ρισκάρει μια κόντρα με την πλατφόρμα και δημοσίευσε την ίδια ακριβώς φωτογραφία, κρύβοντας το στήθος της.

naomi_naked2

Το ίνσταγκραμ πάντως επιμένει πως η πολιτική του είναι συγκεκριμένη και πρόσφατα είχε δώσει εξηγήσεις για αυτήν.” Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν φορές που κάποιοι μπορεί να θέλουν να μοιραστούν καλλιτεχνικές γυμνές φωτογραφίες αλλά για διάφορους λόγους, δεν επιτρέπουμε γυμνό Instagram. Αυτό περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο, και ψηφιακά επεξεργασμένο περιεχόμενο που δείχνει σεξουαλική επαφή, γεννητικά όργανα, και κοντινά πλάνα γυμνών γλουτών.

 

Πηγή: www.lifo.gr