Η Μυρτώ Ναούμ του “The Voice” διασκευάζει μοναδικά το “Βαριέμαι” της Μαίρης Λω!

Η Μυρτώ Ναούμ διασκευάζει Μαίρη Λω!!

Τη Μυρτώ Ναούμ τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο “The Voice Of Greece”που προέβαλλε ο τηλεοπτικός σταθμός SKAI τον περασμένο χειμώνα με τεράστια επιτυχία.

Το πανέμορφο κορίτσι με την κρυστάλλινη φωνή μπήκε δυναμικά στο show, καταφέρνοντας να κάνει τρεις από τις τέσσερις καρέκλες των coaches να γυρίσουν και να την διεκδικήσουν έντονα μέχρι να καταφέρουν να την εντάξουν στην ομάδα τους. Εκείνος που το κατάφερε ήταν τελικό ο Πάνος Μουζουράκης και ως #teamPanistria η Μυρτώ έφτασε μέχρι τα live shows με εξαιρετικές ερμηνείες και μοναδικές εμφανίσεις.

Από το τέλος του show μέχρι σήμερα, η Μυρτώ Ναούμ συνεργάζεται με τον coach της. Αρχικά στην Αθήνα και τώρα ανά την Ελλάδα ολόκληρη, οι εμφανίσεις του Πάνου Μουζουράκη προκαλούν τεράστιο ενδιαφέρον στο κοινό.

Τώρα η Μυρτώ Ναούμ κυκλοφορεί μία διασκευή σε ένα διαχρονικό κι αγαπημένο τραγούδι της Μαίρης Λω με τίτλο “Βαριέμαι”. Με ρετρό διάθεση και τεράστια έμπνευση, η καλλιτέχνιδα μας αποδεικνύει ότι ξέρει καλά τι θέλει να παρουσιάσει μουσικά και γενικότερα καλλιτεχνικά και μας εντυπωσιάζει!

[ot-video][/ot-video]