Η ΜΤΝ ετοιμάζει «Y’ello Digital Rooms» σε Κέντρα Νεότητας και εκπαιδεύει το κοινό για την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

 

 

Για 10η συνεχή χρονιά, η ΜΤΝ με το εθελοντικό πρόγραμμα του Ομίλου ΜΤΝ «21 Days of Yello Care», δημιουργεί και προσφέρει έμπρακτα στην κοινωνία. Για 21 συνεχόμενες ημέρες, το προσωπικό της ΜΤΝ θα εργάζεται εθελοντικά για ένα κοινωφελή σκοπό. Φέτος, η ομάδα της ΜΤΝ θα εργαστεί για την δημιουργία χώρων μελέτης «Y’ello Digital Rooms” σε Κέντρα Νεότητας καθώς και για την σωστή εκπαίδευση του κοινού για την χρήση του διαδικτύου και της τεχνολογίας!

Το πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care ξεκινά την 1η Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 21 Ιουνίου κάθε χρόνο. Οι ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν μέσω του προγράμματος φέτος, περιλαμβάνουν την δημιουργία χώρων μελέτης «Y’ello Digital Rooms” μέσα σε συγκεκριμένα Κέντρα Νεότητας στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Ελεύθερη Αμμόχωστο. Οι εργασίες που θα διενεργηθούν για τη δημιουργία των «Y’ello Digital Rooms» είναι μεταξύ άλλων καθαρισμός, μπογιάτισμα, επίπλωση και διακόσμηση. Τα «Y’ello Digital Rooms» θα στελεχωθούν με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και tablets, έτσι ώστε τα άτομα της κοινότητας να μπορούν να μελετούν και να ενημερώνονται ψηφιακά. To πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει επίσης εκπαίδευση του κοινού για τη σωστή χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου, έτσι ώστε να πλοηγούνται με ασφάλεια και να επωφελούνται στο μέγιστο από τα οφέλη της τεχνολογίας.

 

Η ενέργεια γίνεται σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας, ο οποίος αποτελεί τον κεντρικό συντονιστικό φορέα των Κέντρων Νεότητας. Τα Κέντρα Νεότητας είναι εθελοντικές κοινοτικές οργανώσεις νέων που προσφέρουν δημιουργική απασχόληση, πληροφόρηση και ψυχαγωγία στους νέους.

 

Με το πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care η ΜΤΝ για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύει ότι θέτει την ευημερία της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται ως προτεραιότητα, επιλέγοντας ενέργειες που στόχο έχουν την σωστή χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου από το κοινό, έτσι ώστε να επωφελούνται με ασφάλεια όλες τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής.

 

Σχετικά με την ΜΤΝ

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου. Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας με 17 ΜΤΝ Stores παγκύπρια, καθώς επίσης και ηλεκτρονικό κατάστημα, το MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 234.2 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.