Οι Minus One θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην Eurovision 2016


Mε το συγκρότημα MINUS ONE συμμετέχει η Κύπρος στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2016. Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου, μετά την απόφαση του για συμμετοχή στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της EUROVISION 2016, που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη στις 10, 12 και 14 Μαΐου , ανακοινώνει ότι αναθέτει την εκπροσώπηση της Κύπρου στο δημοφιλές συγκρότημα MINUS ONE.

minus_one

Το τραγούδι, το οποίο θα παρουσιαστεί στο κοινό σε χρόνο που θα ανακοινωθεί, θα είναι μια συνεργασία του συγκροτήματος MINUS ONE με τον επιτυχημένο Σουηδό συνθέτη Thomas G:Son.

Oι MINUS ONE, αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου, είναι από τα πιο αγαπημένα ροκ συγκροτήματα της Κύπρου. Εδώ και έξι χρόνια πραγματοποιούν ζωντανές εμφανίσεις με επιτυχία στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Πέρσι έφτασαν μέχρι την τελική φάση επιλογής του διαγωνισμού που είχε προκηρύξει το ΡΙΚ για τη EUROVISION 2015.

O Τhomas G: Son είναι από τους πιο γνωστούς συνθέτες της Σουηδίας. Ως συνθέτης έχει εκπροσωπήσει πολλές χώρες στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της EUROVISION και τραγούδια του έφτασαν στο ΤΟΡ 10 του βαθμολογικού πίνακα με αποκορύφωμα τη νίκη της Σουηδίας με τη σύνθεση του EUPHORIA.