Η Miley Cyrus μοιράζει στους θαυμαστές της 1 εκατομμύριο δολάρια σε μετοχές


Η Miley Cyrus σκόρπισε ενθουσιασμό στους θαυμαστές της.

Η Miley Cyrus συνεργάζεται με την εφαρμογή Cash App για να μοιράσει στους θαυμαστές της μέχρι τις 13 Απριλίου μετοχές συνολικής αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Η ενέργεια αποτελεί μέρος των εορτασμών της τραγουδίστριας για τη συμπλήρωση 15 ετών από την πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς «Hannah Montana» του Disney Channel, η οποία στάθηκε αφορμή για να γίνει ευρύτερα γνωστή και να γνωρίσει επιτυχία.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Miley Cyrus έγραψε μία χειρόγραφη επιστολή προς το alter ego της, γιορτάζοντας την επέτειο. Επίσης έστειλε επίσης λουλούδια και γράμματα σε όλους τους συμπρωταγωνιστές της από τη σειρά.

«Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να επενδύεις στον εαυτό σου», η pop star για το μήνυμα της καμπάνιας το οποίο είναι το «Invest in you».

«Θέλω να διαδώσω την ιδιοκτησία σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ, γι’ αυτό συνεργάζομαι με το Cash App για να μοιράσω 1 εκατομμύριο δολάρια σε μετοχές», πρόσθεσε για την πρωτοβουλία της που ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Η 28χρονη Αμερικανίδα κάλεσε τους ακολούθους της να μοιραστούν το όνομα χρήστη ($Cashtag) που έχουν στην εφαρμογή του Cash App και να γράψουν το όνομα της αγαπημένης τους εταιρείας προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ελεύθερα εμπορεύσιμες μετοχές εισηγμένων εταιρειών.

Ορισμένοι από τους τυχερούς θαυμαστές της Miley Cyrus έλαβαν μετοχές αξίας 50 δολαρίων από εταιρείες όπως οι Airbnb, Apple και Tesla, μεταξύ άλλων και δημοσίευσαν στο Twitter τις αποδείξεις.

Πηγή : hit-channel.com