Η Miley Cyrus επιστρέφει με το single «Midnight Sky»


Η Miley Cyrus κυκλοφορεί νέο τραγούδι.

Η πολυαναμενόμενη δισκογραφική επάνοδος της Miley Cyrus με καινούργιο τραγούδι είναι γεγονός.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τον τίτλο, το εξώφυλλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του single με το οποίο θα επιστρέψει στη δράση για να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς το έβδομο άλμπουμ της.

Το νέο single της Miley Cyrus φέρει τον τίτλο «Midnight Sky» και αναμένεται να κινηθεί σε disco ρυθμούς, όπως γίνεται αντιληπτό από τα σύντομα αποσπάσματα του τραγουδιού που μοιράστηκε η pop star.

«Το ξέρω ότι φαίνεται πως περιμένατε για πάντα, αλλά δεν θα περιμένετε πια…», έγραψε η Miley σε ανάρτησή της, δίνοντας το σύνθημα για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.

Την παραγωγή του «Midnight Sky» έχουν επιμεληθεί δύο καταξιωμένοι δημιουργοί από δύο διαφορετικές γενιές, που έχουν ωστόσο πλήθος επιτυχιών στα βιογραφικά τους, ο Max Martin και ο Andrew Watt.

Το «Midnight Sky» έρχεται ακριβώς ένα έτος μετά την τελευταία κυκλοφορία της Miley Cyrus.

Τον Αύγουστο του 2019 η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί το υπέροχο «Slide Away», ένα τραγούδι που φέρεται να έχει ως αφετηρία το διαζύγιο της και τη διάλυση του γάμου της με τον Liam Hemsworth.

Τον Ιούνιο του 2019 η Miley Cyrus είχε κυκλοφορήσει το EP «She Is Coming», το οποίο υποτίθεται ότι θα αποτελούσε το πρώτο από τα τρία EPs που θα συνέθεταν τη νέα δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «She Is Miley Cyrus».

Το single «Midnight Sky» θα κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music την Παρασκευή 14 Αυγούστου και είναι διαθέσιμο για pre-save στις υπηρεσίες streaming.

 

View this post on Instagram

 

TEASE.

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Πηγή : hit-channel.com