Η MetLife Κύπρου διοργάνωσε ταξίδι για το Δυναμικό Πωλήσεων στην Αράχωβα


Η MetLife Κύπρου διοργάνωσε ένα τριήμερο ταξίδι για το Δυναμικό Πωλήσεών της στην Αράχωβα στην Ελλάδα. Το ταξίδι αυτό είχε τη μορφή βραβείου για έναν από τους πιο παραγωγικούς διαγωνισμούς της Εταιρίας την χρονιά που μας πέρασε. Στο διαγωνισμό αυτό έλαβαν μέρος οι ασφαλιστικοί συνεργάτες που κατάφεραν να διακριθούν με βάση τα παραγωγικά κριτήρια του διαγωνισμού.

Το ταξίδι ξεκίνησε από την Λάρνακα με προορισμό την Αθήνα και μετέπειτα την Αράχωβα. Ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας κ. Κυριάκος Αποστολίδης καλωσόρισε τους συνεργάτες της MetLife Κύπρου στην Αράχωβα το απόγευμα της ίδιας μέρας, συγχαίροντας τους για την εκεί παρουσία τους μιας και ήταν το επιστέγασμα των αγώνων και των προσπάθειών τους όχι μόνο την χρονιά που πέρασε αλλά διαχρονικά. Επεσήμανε ότι το ταξίδι αυτό είναι μόνο η αρχή από τα πολλά που θα ακολουθήσουν ως ανταμοιβή για την σκληρή δουλειά και αφοσίωσή τους στην εταιρία.

Το Σάββατο, η μέρα περιελάβανε αρκετές δραστηριότητες. Αρχικά, εκδρομή στο μαντείο των Δελφών για ξενάγηση και ακολούθως μετάβαση στο Γαλαξίδι όπου οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής εκεί που το βουνό αγγίζει πραγματικά τη θάλασσα. Το βράδυ της ίδιας μέρας, η MetLife Κύπρου διοργάνωσε δείπνο για όλους σε ένα ξεχωριστό εστιατόριο της περιοχής όπου ακολούθησε διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Κυριακή ήταν η μέρα επιστροφής, με τους συνεργάτες να επιστρέφουν ανανεωμένοι και με γεμάτες μπαταρίες για να συνεχίσουν το παραγωγικό τους έργο, για μια ακόμα χρονιά γεμάτη επιτυχίες.