Η μεγαλύτερη πλατφόρμα δικτύωσης και συνεργασίας στην Κύπρο


Πάνω από 250 επαγγελματίες από ένα μεγάλο φάσμα της αγοράς έλαβαν μέρος στο 2ο ετήσιο Φεστιβάλ Δικτύωσης Κύπρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Δικτύωσης Κύπρου (Cyprus Networking Festival) το βράδυ της Τετάρτης, 31 Αυγούστου 2021, στην Λευκωσία.

Στο Φεστιβάλ, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη επαγγελματική πλατφόρμα δικτύωσης, επικοινωνίας και συνεργασίας στην Κύπρο, συμμετείχαν πάνω από 250 άτομα από τον ιδιωτικό αλλά και τον δημόσιο τομέα, με σκοπό την ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών και επαφών, για την ανέλιξη των επιχειρήσεων και οργανισμών τους. 

Μεταξύ των συμμετεχόντων, όπως και πέρυσι, βρέθηκε μεγάλος αριθμός νέων επιχειρηματιών. Αναλυτικά το παρόν τους έδωσαν άτομα από τον επιχειρηματικό κόσμο, ακαδημαϊκά ιδρύματα, οργανισμοί της κοινωνίας των πολιτών, νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), αλλά και μεγάλος αριθμός ατόμων από ερευνητικά ιδρύματα.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας Κύπρου (Center for Social Innovation-CSI), με συνδιοργανωτή το CyprusInno, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών Σχέσεων και την στήριξη του Enterprise Europe Network Κύπρου.

Στόχος του Φεστιβάλ Δικτύωσης Κύπρου, είναι η ποιοτική και αειφόρος ανάπτυξη της κοινωνίας των πολιτών της χώρας, κάτι που με τη σειρά του θα φέρει θετικές αλλαγές στην ευρύτερη οικονομία και την αγορά εργασίας. 

Παράλληλα, μέσα από τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ, το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας Κύπρου αποσκοπεί στην κυκλοφορία στοιχείων και στατιστικών μετά από μετέπειτα έρευνα, σχετικά με τις συνεργασίες και τις ευκαιρίες που δόθηκαν στους επιχειρηματίες που συμμετείχαν σε αυτό.

Σημειώνεται ότι η συνεργασία φορέων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ειδικότητες και στόχους, προερχόμενοι τόσο από την αγορά, όσο και από την κοινωνία, αποτελεί το πρώτο βήμα στην δημιουργία συγκριτικών πλεονεκτημάτων, για την εξέλιξη και για την ενδυνάμωση της παρουσίας τους τόσο στην εγχώρια, όσο και στην παγκόσμια αγορά. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ Δικτύωσης Κύπρου μπορείτε να βρείτε στα κοινωνικά του δίκτυα, στο Facebook και το Instagram