Η Mastercard τώρα στο Apple Pay για τους πελάτες της Τράπεζας Κύπρου Προσφέροντας εύκολες και ασφαλείς πληρωμές

Η Τράπεζα Κύπρου φέρνει τη Mastercard στο Apple Pay, μια υπηρεσία που μεταμορφώνει τις ηλεκτρονικές πληρωμές κάνοντάς τις εύκολες και ασφαλείς, με γρήγορο και άνετο τρόπο.

Η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα είναι οι βασικοί πυλώνες του Apple Pay. Με τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών της Τράπεζας Κύπρου με το Apple Pay, οι αριθμοί της κάρτας δεν αποθηκεύονται ούτε στη συσκευή αλλά ούτε και στους server της Apple. Αντίθετα, ένας μοναδικός αριθμός λογαριασμού (Device Account Number) δίνεται, κρυπτογραφείται και αποθηκεύεται με ασφάλεια στο Ασφαλές Στοιχείο (Secure Element) της συσκευής. Η κάθε συναλλαγή εγκρίνεται με ένα δυναμικό κωδικό ασφαλείας μιας χρήσης.

Το Apple Pay είναι εύκολο στην εγκατάσταση και οι χρήστες θα συνεχίσουν να λαμβάνουν όλα τα οφέλη και προνόμια που προσφέρει η Τράπεζα Κύπρου μέσω των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών της. Στα καταστήματα οι πελάτες μπορούν να πληρώνουν με το Apple Pay χρησιμοποιώντας iPhone SE, iPhone 6 καθώς και με επόμενα μοντέλα, ακόμα και με Apple Watch.

Οι αγορές μέσω εφαρμογών ή στο διαδίκτυο που δέχονται πληρωμή μέσω Apple Pay είναι απλές με το Touch ID, ή με διπλό κλίκ των πλαϊνών κουμπιών της συσκευής και επαληθεύεται με μόνο μια ματιά μέσω του Face ID. Δεν χρειάζεται η συμπλήρωση φόρμας ή η πληκτρολόγηση των πληροφοριών αποστολής και χρέωσης. Το Apple Pay είναι συμβατό με πληρωμές προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω εφαρμογών ή ιστότοπων μέσω Safari χρησιμοποιώντας iPhone 6 και νεότερα μοντέλα, iPhone SE, iPad Pro, iPad (5th Generation), iPad Air 2, και iPad mini 3 και μετέπειτα μοντέλα. Το Apple Pay λειτουργεί μέσα από το Safari σε όλα τα Mac που έχουν κυκλοφορήσει μετά το 2012 και τρέχουν με macOS Sierra και η πληρωμή μπορεί να επαληθευτεί με iPhone 6 και με επόμενα μοντέλα, ή με Apple Watch, ή με Touch ID στο νέο MacBook Pro και στο MacBook Air. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Apple Pay, επισκεφθείτε: http://www.apple.com/apple-pay/