Η Mastercard δίνει μεγαλύτερη αξία στο ψηφιακό σου πορτοφόλι


Η Mastercard δίνει μεγαλύτερη αξία στο ψηφιακό σου πορτοφόλι

Επιστροφή 20 ευρώ κάθε εβδομάδα στις πρώτες 2.000 κάρτες που θα πραγματοποιούν ανέπαφα αγορές αξίας 200 ευρώ και άνω μέσω της χρήσης ψηφιακών πορτοφολιών σε έξυπνα κινητά και ρολόγια

Τα ψηφιακά πορτοφόλια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή καθιστώντας τις καθημερινές μας συναλλαγές ευκολότερες και ασφαλέστερες. Η Mastercard έρχεται, λοιπόν, φέτος τις γιορτές να δώσει πρόσθετη αξία στη χρήση του ψηφιακού πορτοφολιού μας.

Πιο συγκεκριμένα, από 18 Δεκεμβρίου και για ένα μήνα, οι πρώτες 2.000 κάρτες Mastercard που θα πραγματοποιούν ανέπαφα μέσω της χρήσης ψηφιακών πορτοφολιών αγορές αξίας 200 ευρώ και άνω, θα επιβραβεύονται με επιστροφή χρημάτων αξίας 20 ευρώ, κάθε εβδομάδα.

Η  ανέπαφη χρήση των καρτών της Mastercard μέσω ψηφιακού πορτοφολιού σε φορητές συσκευές προσφέρει ευκολία στη χρήση και μέγιστη ασφάλεια, αντικαθιστώντας με αξιοπιστία την παραδοσιακή πλαστική φυσική κάρτα. Οι συσκευές με NFC μετατρέπουν το κινητό και το έξυπνο ρολόι σε ψηφιακό πορτοφόλι για εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές χωρίς PIN. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι τα  ψηφιακά πορτοφόλια προστατεύονται με βιομετρική ταυτοποίηση ή κωδικό συσκευής, ενώ τα στοιχεία της κάρτας παραμένουν ασφαλή μέσω της τεχνολογίας Tokenization. Η προηγμένη τεχνολογία ασφάλειας Tokenization από τη Mastercard, κατά την οποία τα πραγματικά δεδομένα της κάρτας δεν αποθηκεύονται στη συσκευή, δημιουργεί έναν κρυπτογραφημένο αριθμό κάρτας, ο οποίος χρησιμοποιείται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, προστατεύοντάς τη.

Η Mastercard, μέσω αυτής της νέας προωθητικής ενέργειας, προσφέρει ένα πρόσθετο κίνητρο στους κατόχους καρτών της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία συναλλαγών με τη μέγιστη ασφάλεια.

*Η προωθητική ενέργεια της Mastercard υποστηρίζεται από τα εξής ψηφιακά πορτοφόλια: Αpple Pay, Fitbit, Garmin, Beijing Xiaomi Payment Technology Co. LTD, Google, Digiseq και Fidesmo.

Σχετικά με την Mastercard

Η Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των πληρωμών. Αποστολή μας είναι η ενδυνάμωση και διασύνδεση της παγκόσμιας ψηφιακής οικονομίας, χωρίς αποκλεισμούς, προς όφελος όλων, με μεθόδους που κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές πιο ασφαλείς, εύκολες και προσβάσιμες. Χρησιμοποιώντας ασφαλή δεδομένα και δίκτυα, λειτουργώντας με συνεργασίες και πάθος, τα προϊόντα και οι λύσεις μας υποστηρίζουν τους ιδιώτες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις, στοχεύοντας στην μέγιστη αξιοποίηση της δυναμικής τους. Μέσα από τη λειτουργία ενός δικτύου επεξεργασίας συναλλαγών σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές, δημιουργούμε έναν βιώσιμο κόσμο, που προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές δυνατότητες ανεκτίμητης αξίας.