Η Μαρίνα Αγίας Νάπας και ο Παύλος Κοντίδης χαράζουν κοινή πορεία μέχρι και το 2025

The Hague, The Netheerlands is hosting the 2023 Allianz Sailing World Championships from 11th to 20th August 2023. More than 1200 sailors from 84 nations are racing across ten Olympic sailing disciplines. 107 Paris 2024 Olympic Sailing Competition places will be awarded as well as 10 World Championship medals Credit: Sailing Energy / World Sailing. 17 August 2023

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον πρωταθλητή για τα επόμενα 2 χρόνια

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας και ο Αργυρός Ολυμπιονίκης και δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ιστιοπλοΐα Παύλος Κοντίδης προχώρησαν σε νέα διετή συνεργασία. Η ανανέωση αυτή έρχεται στο καλύτερο τάιμινγκ μερικούς μήνες πριν από τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες  του Παρισιού όπου και θα αγωνιστεί ο αθλητής μας εκπροσωπώντας για μια ακόμα φορά επάξια την Κύπρο.

Ενστερνιζόμενοι τις ίδιες αξίες, όραμα και φιλοσοφία, ο Παύλος Κοντίδης αποτελεί τον ιδανικό πρωταθλητή για την προβολή της Μαρίνας Αγίας Νάπας, ενός πολυβραβευμένου έργου το οποίο αποτελεί τον απόλυτο, θαλάσσιο, διεθνή τουριστικό προορισμό. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το απόλυτα επιτυχημένο 2023, κατά το οποίο συνεχίστηκαν οι παρουσίες στο βάθρο των νικητών, κυρίως σε μεγάλης εμβέλειας αγώνες, ο Παύλος Κοντίδης ατενίζει με αισιοδοξία τη φετινή χρονιά, και με φάρο τις επιτυχίες αυτές προετοιμάζεται έτσι ώστε να τις επαναλάβει  στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο κ. Σταύρος Καραμοντάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Αγίας Νάπας ευχαρίστησε τον Παύλο Κοντίδη για την έναρξη της συνεργασίας και σημείωσε πως «η συνεργασία είναι πολύ σημαντική για την εταιρεία γιατί συνάδει με το όραμα της να επιδιώκει και να κατακτά διεθνή πρωτεία. Είναι ένας αθλητής πρότυπο με όραμα ο οποίος δουλεύει σκληρά, με τεράστιες επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο». Ο κ. Καραμοντάνης συμπλήρωσε πως «Η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί στολίδι για την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο γενικότερα και πιστεύουμε πως μαζί με τον Παύλο, και έχοντας ως κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη μας για τη θάλασσα και την Κύπρο, θα συνεχίσουμε το ταξίδι ώστε να γίνει παγκοσμίως γνωστή η Μαρίνα Αγίας Νάπας».

Από την πλευρά του ο Παύλος Κοντίδης πρόσθεσε πως «Η Αγία Νάπα συνδυάζει μοναδικά τοπία, παραλίες και χρώματα. Για εμάς τους λάτρεις της θάλασσας, είναι ένα μοναδικό δώρο το γεγονός ότι μπορούμε να απολαύσουμε αυτή τη μαγεία, έχοντας στη διάθεση μας τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Μαρίνας Αγίας Νάπας».

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρόνησου, με 220 ευρύχωρα, πολυτελή διαμερίσματα σε δύο πύργους, εκ των οποίων ο Ανατολικός έχει ήδη παραδοθεί, με 23 πολυτελείς επαύλεις, μαρίνα με δυνατότητα  ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη καθώς και ναυπηγείο.

Το έργο περιλαμβάνει ακόμα μια σειρά από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες, τους ιδιοκτήτες και τα πληρώματα σκαφών καθώς και στους επισκέπτες της μαρίνας.