Η Mariah Carey κυκλοφορεί ένα «Late Night Mix» του «We Belong Together»


Το «We Belong Together» έχει αποκτήσει νέο νόημα για τη Mariah Carey μέσα στην πανδημία.

Η Mariah Carey κυκλοφορεί ένα remix διάρκειας επτά λεπτών για το κλασικό τραγούδι «We Belong Together» από το άλμπουμ της «The Emancipation of Mimi» του 2005.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Αμερικανίδα ντίβα παρουσίασε ένα μέρος του remix σε μια ειδική εμφάνιση που βιντεοσκοπήθηκε για την εκπομπή «Live with Kelly and Ryan».

Η Mariah Carey επιμελήθηκε προσωπικά την παραγωγή και την ενορχήστρωση για αυτήν τη νέα έκδοση του «We Belong Together» με τον τίτλο «Mimi’s Late Night Valentine’s Mix». ενώ έκανε και τις δεύτερες φωνές.

«Θα έρθουν περισσότερα. Νιώθω εμπνευσμένη!», σημείωσε η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Twitter.

Το «We Belong Together» κατέκτησε την κορυφή του Billboard Hot 100 και έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες για Grammy το 2006, μεταξύ των οποίων μια υποψηφιότητα για το Τραγούδια της Χρονιάς. Τελικά κέρδισε τα βραβεία για το Καλύτερο R&B Τραγούδι και την Καλύτερη Γυναικεία R&B Ερμηνεία.

«Τώρα που αντιμετωπίζουμε την πανδημία και αντιμετωπίζουμε όσα αντιμετωπίζουμε, το “We Belong Together” είναι πραγματικά ακόμη περισσότερο ένα μήνυμα από ό,τι ήταν όταν γράψαμε για πρώτη φορά αυτό το τραγούδι, επειδή πράγματι “ανήκουμε ο ένας στον άλλο”, που σημαίνει όλοι μας», είπε η Mariah Carey στους Kelly Ripa και Ryan Seacrest για το νέο νόημα που έχει πάρει το τραγούδι στην πανδημία.

«Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι λίγο αργότερα, όταν τα πράγματα θα συμβιβάζονται με την πανδημία, θα είμαστε ξανά όλοι μαζί», πρόσθεσε.

Πηγή : hit-channel.com