Η Μαρία Μενούνος παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο στο χωριό της στην Ελλάδα

Τα σκαλιά της εκκλησίας στην Ελλάδα αναμένεται να ανέβει η Μαρία Μενούνος, στο πλευρό του επί 18 χρόνια συντρόφου της, Κέβιν Αντεργκάρο.

Η διάσημη παρουσιάστρια μίλησε για τις ετοιμασίες, το χωριό της και τις λεπτομέρειες του γάμου σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν σκοπεύει να κάνει και θρησκευτικό γάμο μετά τον πολιτικό που έκανε την Πρωτοχρονιά στην Times Square, η ίδια απάντησε πως ήδη βρίσκεται στις ετοιμασίες του.

«Σχεδιάζουμε γάμο σε ένα χωριό στην Ελλάδα, αλλά όλα θα γίνουν την τελευταία στιγμή» αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος.

Το μυστήριο θα τελεστεί στο χωριό του πατέρας της παρουσιάστριας, στο Άκοβο Αρκαδίας.

«Πιστεύω πως στους γάμους στην Ελλάδα πάντα «περνούν» οι κανόνες του πατέρα. Μπορεί, λοιπόν, η μητέρα μου να είναι από την Καλαμάτα, αλλά εγώ είμαι από το Άκοβο», είπε χαριτωμένα η πετυχημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.

Μιλώντας για τον αγώνα που έκανε ο πατέρας της για τον τόπο του, η ίδια ανέφερε πως θα παντρευτεί στο εκκλησάκι που χτίστηκε μετά από δωρεά του πατέρα της και άλλων ομογενών που μένουν στις ΗΠΑ.

«Οργανώναμε τεράστια πανηγύρια, ο κόσμος αγόραζε εισιτήριο, τρώγαμε και χορεύαμε με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για αυτή την εκκλησία. Γι΄αυτό και εγώ θέλω να παντρευτώ εκεί», ανέφερε η Μαρία Μενούνος η οποία πρόσθεσε πως έχει πάει μία φορά στο χωριό της σε ηλικία 10 ετών.