“Η μάνα μου” | Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι και video clip του Σταύρου Σιόλα!


Ο Σταύρος Σιόλας συγκινεί με το νέο του τραγούδι.

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι “Η Μάνα μου”, του Σταύρου Σιόλα, με τη συμμετοχή του Μανώλη Μητσιά. Τους στίχους του υπογράφει η Sunny Μπαλτζή και τη μουσική ο Σταύρος Σιόλας.

Ένα τραγούδι για το παγκόσμιο σύμβολο της ανιδιοτελούς αγάπης και αυτοθυσίας, τη Μάνα. Στίχοι από ένα σύμπαν λυρικό και σκληρό που στοιχειοθετούν το αρχετυπικό και μαρτυρικό της πρόσωπο. Μουσική που αντλεί τα χρώματα της από το διαχρονικό ελληνικό τοπίο, σύγχρονη και παλιά.

Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Περικλή Μαθιέλη και είναι σίγουρο ότι θα σας “αγγίξει” βαθειά.

Η Όλγα Δαμάνη, φιγούρα οικεία και κινηματογραφική, δανείζει το πρόσωπο, τα μαλλιά ,τα χέρια και το βαθύ της βλέμμα και ενσαρκώνει την εμβληματική εικόνα της μάνας. Ο Σταύρος Σιόλας σαν μικρότερος γιος αφηγείται ξαπλωμένος στο χώμα σε εμβρυακή στάση τις μνήμες που ανασύρει σε ένα πλάνο που συμβολίζει την έννοια της απώλειας και του απροστάτευτου.

Ο Μανώλης Μητσιάς ,φιγούρα πατρική και στωική, κουβαλά στην εικόνα και τη φωνή του το φορτίο μιας Ελλάδας με σπουδαία καλλιτεχνική άνθιση και μεγάλους δημιουργούς.

Οι φάροι και τα εργοστάσια του Λαυρίου, τα χωράφια με τις πέτρες και οι βαλτοί με τις καλαμιές του Μαραθώνα, αλλά και το παλιό σπίτι στ΄ Αναφιώτικα συνθέτουν το σκηνικό μέσα στο οποίο κινούνται οι τρεις χαρακτήρες της ιστορίας του τραγουδιού, σε ένα βίντεο γυρισμένο σαν ταινία μικρού μήκους με έμφαση στη φωτογραφία.

Απολαύστε το:

[ot-video][/ot-video]