Η Louis Hotels στηρίζει διαχρονικά τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Louis Hotels βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή», φιλοξενώντας αφιλοκερδώς για δεύτερη φορά φέτος στο ξενοδοχείο Τhe Royal Apollonia στη Λεμεσό συγκέντρωση του Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. 

Στη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 27 Ιουλίου, παρευρέθηκαν παιδιά που μάχονται τον καρκίνο μαζί με τους γονείς τους, καθώς επίσης χορηγοί και υποστηρικτές του Συνδέσμου, οι οποίοι παρέδωσαν επιταγές στις οικογένειες.

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή», κ. Άκης Λεβέντης και κα Λίζα Δημητρίου, καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και ανέπτυξαν θέματα του καρκίνου που απασχολούν τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Ευχαριστώντας το ξενοδοχείο The Royal Apollonia για τη διαχρονική του φιλοξενία, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την έμπρακτη στήριξη της Louis Hotels στο έργο τους: «Μια τέτοια στήριξη προς όφελος των παιδιών και νέων που νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου επενεργεί και σε μας τους εθελοντές σαν κινητήρια δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου», κατέληξαν.

Αναφερόμενη στη φιλανθρωπική δράση της Louis Hotels, η κα Πόπη Τάντα, Chief Commercial Officer, ανέφερε: «Ως διαχρονικός αρωγός της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιούμαστε, θεωρούμε ευθύνη μας να στηρίζουμε σε κάθε ευκαιρία συνδέσμους όπως το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», οι οποίοι έχουν ως κύριο μέλημα τους την πνευματική, ψυχολογική και οικονομική υποστήριξη των καρκινοπαθών παιδιών και των οικογενειών τους». 

Παγκύπριος Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο μια Ευχή» 

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή» ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 και οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του είναι η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Τα έσοδα του Συνδέσμου προέρχονται από εισφορές των μελών, εκτιμητών και χορηγών και από διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που οργανώνει συχνά ο Σύνδεσμος πάνω σε εθελοντική βάση.

Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.