Η Louis Hotels γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού


Εδώ και 8 δεκαετίες η Louis Hotels δημιουργεί αυθεντικές εμπειρίες διαμονής για τους επισκέπτες της σε Κύπρο και Ελλάδα

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τουρισμού στη νοτιοανατολική Ευρώπη, τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου. Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού έχει θέμα «Rethinking Tourism» (Επανεξετάζοντας τον Τουρισμό), με στόχο να εμπνεύσει τον διάλογο γύρω από την επανεξέταση του τομέα για μια ολιστική ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο. 

Η σημαντικότητα του τουρισμού και η προσφορά του στο ετήσιο ΑΕΠ των χωρών είναι πιο ουσιαστική από ποτέ, ειδικότερα τα τελευταία χρόνια, λόγω των αρνητικών επιπτώσεων που προκάλεσε η πανδημία. Σύμφωνα με διαθέσιμα στοιχεία τους πρώτους πέντε μήνες του 2022 ο τουρισμός σημείωσε ισχυρή ανάκαμψη, καταγράφοντας σχεδόν 250 εκ. αφίξεις σε διεθνές επίπεδο. Από τα τελευταία στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας καθώς και από δηλώσεις φορέων της τουριστικής βιομηχανίας του τόπου διαφαίνεται ότι και στην Κύπρο ο τουρισμός βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης, παρά το ισχυρό πλήγμα που δέχθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού αλλά και το Ουκρανικό ζήτημα. 

Εδώ και 8 δεκαετίες η Louis Hotels στηρίζει έμπρακτα την τουριστική ανάπτυξη στην Κύπρο και στην Ελλάδα, συμβάλλοντας αφενός στη δημιουργία και συνεχή εξέλιξη ενός σύγχρονου και αυθεντικού τουριστικού προϊόντος και αφετέρου, στην ενίσχυση της οικονομίας, της κοινωνίας και της πολιτιστικής ανάπτυξης. Το συγκρότημα αναβαθμίζει συνεχώς τα ξενοδοχεία του και προσαρμόζει τις υπηρεσίες του ώστε να καταφέρνει να διατηρεί αναλλοίωτη την απαράμιλλη ποιότητα εμπειρία φιλοξενίας που απολαμβάνουν οι επισκέπτες του. 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η Chief Commercial Οfficer της Louis Hotels, κα. Πόπη Τάντα, δήλωσε: «Επιχειρούμε σε Κύπρο και Ελλάδα, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον συνεχούς αύξησης των τιμών και της ενέργειας. Με μεγάλες προσπάθειες, καταφέρνουμε να παραμένουμε ανταγωνιστικοί επιτυγχάνοντας τους στόχους μας. Το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού μας καλεί να κοιτάξουμε στο μέλλον και να δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε περαιτέρω το προϊόν μας και τις υπηρεσίες μας, διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από την ενεργειακή αναβάθμιση των μονάδων μας. Η Louis Hotels διαχρονικά έχει αποδείξει την ανθεκτικότητα και αντοχή της σε κάθε είδους κρίση. Κύριος στόχος του συγκροτήματος είναι, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν, να προσφέρει υψηλά πρότυπα φιλοξενίας ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της διαμονής τους στις μονάδες μας».

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.