Η LIDL Κύπρου στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο


Η Lidl Κύπρου με συνέπεια συνεχίζει για 7η συνεχόμενη χρονιά να στηρίζει το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας Αροδαφνούσα.

Σε μια λαμπερή βραδιά την Παρασκευή 14.2.2020, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, με την χορηγία της Lidl Κύπρου, πραγματοποίησε το καθιερωμένο Δείπνο Αγάπης, στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του προστάτη του Συνδέσμου, Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη και της συζύγου του Άντρη Αναστασιάδη. 

Φέτος στο πλαίσιο της εορταστικής καμπάνιας, η εταιρία με κάθε αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας Favorina από τις 17 Οκτωβρίου μέχρι τις 7 Ιαννουαρίου διέθεσε δέκα λεπτά οποιασδήποτε συσκευασίας Favorina. Στο πλαίσιο αυτό συγκεντρώθηκε το ποσό των 50,000€ για τη πλήρη στήριξη του επισιτιστικού προγράμματος της Αροδαφνούσας καθώς και το λειτουργικό κόστος παροχής του.

«Εδώ και επτά συνεχόμενα έτη είμαστε δίπλα στο έργο που επιτελεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, για όλους εμάς στην Lidl Κύπρου η δημιουργία αλυσίδας αγάπης και κοινωνικής προσφοράς είναι καθημερινός μας στόχος και η στήριξη των συνανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητα μας, και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις προς την Κυπριακή κοινωνία.» Δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Lidl Κύπρου , Σπύρος Κονδύλης. 

Η Lidl Κύπρου καθημερινά προσπαθεί για ένα καλύτερο αύριο, λειτουργώντας υπεύθυνα σε κάθε τομέα της επιχείρησης και εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές βιωσιμότητας και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Μάθετε περισσότερα στο:

www.lidl.com.cy 

www.facebook.com/lidlcy  

www.instagram.com/lidl_cyprus

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_ 

www.linkedin.com/company/lidl-cyprus