Η Lidl Κύπρου στο πλευρό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου για δέκατη συνεχόμενη χρονιά.


Η εταιρεία συνεχίζει να στέκεται αρωγός στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του Συνδέσμου, θέτοντας στο επίκεντρο τον συνάνθρωπο.

Από τις 12 Δεκεμβρίου 2022 και μέχρι 8 Ιανουαρίου 2023, με κάθε σκανάρισμα της ψηφιακής κάρτας Lidl Plus η Lidl Κύπρου προσφέρει 0,50€ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την κάλυψη του ετήσιου κόστους λειτουργίας του Προγράμματος Υιοθέτησης Δωματίων στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», καθώς επίσης και των λειτουργικών εξόδων του Επισιτιστικού Προγράμματος του Κέντρου.

Υπενθυμίζουμε πως από το 2012 η Lidl Κύπρου βρίσκεται στο πλευρό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου τόσο με χρηματικές όσο και προϊοντικές δωρεές. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης θα συνεχίσει να φροντίζει όλους όσοι το έχουν ανάγκη, στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Η εταιρική υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά είναι δύο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με την κουλτούρα της Lidl Κύπρου και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά με πράξεις και δεσμεύσεις, απέναντι στον άνθρωπο και την κοινωνία, στην οποία η εταιρεία δραστηριοποιείται τα τελευταία 12 χρόνια.