Η Lidl Κύπρου επιβραβεύει τους εργαζομένους της με έκτακτη επιπρόσθετη παροχή ύψους 210,000 χιλιάδων ευρώ


Η Lidl Κύπρου επιβραβεύει τους εργαζομένους της με έκτακτη επιπρόσθετη παροχή ύψους 210,000 χιλιάδων ευρώ

Η νέα αυτή ενίσχυση έρχεται να προστεθεί στις παροχές που έλαβε το προσωπικό της Lidl Κύπρου τις προηγούμενες χρονιές. Φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε επιπρόσθετα από το Πασχαλινό δώρο , παροχή voucher (σε μορφή ηλεκτρονικής κάρτας) για αγορές από τα καταστήματα της Lidl Κύπρου.

Στη χορήγηση έκτακτης επιπρόσθετης παροχής ποσού ύψους 210,000 χιλιάδων  ευρώ σε όλους τους εργαζομένους, προχωρά η διοίκηση της Lidl Κύπρου. Το ποσό θα επιμερισθεί με τη μορφή voucher (ηλεκτρονικής κάρτας) στους περισσότερους από 700 εργαζομένους της εταιρείας, ως επιβράβευση για τη συλλογική προσπάθεια, την αφοσίωση και τη συνεισφορά τους κατά το οικονομικό έτος 2021.

«Έχοντας ξεκινήσει δυναμικά το νέο οικονομικό έτος 2022, αφήσαμε πίσω μας μια ακόμα ιδιαίτερη χρονιά. Στη χρονιά αυτή, λειτουργήσαμε για άλλη μια φορά με αφοσίωση, μέσα στις ειδικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν και καταφέραμε να υλοποιήσουμε με επιτυχία τους κοινούς μας στόχους. Όλο αυτό το καταφέραμε μαζί, με τον μοναδικό τρόπο που χαρακτηρίζει την ομάδα της Lidl Κύπρου, με επιμονή, αισιοδοξία, δέσμευση και ομαδικότητα. Ως ελάχιστη αναγνώριση αυτής της προσπάθειας που καταβάλλουν καθημερινά οι άνθρωποί μας στα καταστήματα, το logistic center και τα γραφεία, προχωράμε για πρώτη φορά σε μία έκτακτη χορήγηση voucher για αγορές από τα καταστήματά μας δήλωσε σχετικά ο Σπύρος Κονδύλης , Γενικός Διευθυντής Lidl Κύπρου.

Με αποφασιστικότητα, ευελιξία, κατανόηση και σχεδιασμό, η Lidl Κύπρου αποδεικνύει έμπρακτα την αφοσίωση και τη συνεχή επένδυση στους ανθρώπους της στέκοντας δίπλα σε κάθε σπίτι, κάθε εργαζόμενό της οικογένειας της Lidl Κύπρου.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου: