Η ΛΕΩΝ βγήκε μπροστά και στήριξε τον διαγωνισμό των Young Lions


H μπύρα των πρώτων, των τολμηρών και των θαρραλέων έδωσε περήφανα το παρών της στον διαγωνισμό των Young Lions Cyprus 2024.

Έχοντας στο DNA της, να προσκαλεί τους ανθρώπους να βγουν μπροστά και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, η μπύρα ΛΕΩΝ, έδωσε δυναμικά το παρών της ως silver sponsor, στη διοργάνωση των Young Lions Cyprus 2024, στηρίζοντας τα νέα ταλέντα και τη δημιουργικότητα.

Αποτελώντας κομμάτι του διαγωνισμού, η ΛΕΩΝ παρότρυνε τους νέους επαγγελματίες από το χώρο της διαφήμισης να ρισκάρουν και να ζήσουν την πιο συναρπαστική περιπέτεια της ζωής τους, διεκδικώντας μια θέση στους καλύτερους, σ’ ένα από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς για νέους στον κόσμο.

Παράλληλα η ΛΕΩΝ πρόσφερε στους 8 νικητές και από μία συλλεκτική παγωνιέρα γεμάτη μπύρες.

Εκπροσωπώντας την ΛΕΩΝ, η Senior Brand Manager της PPD Global Θεώνη Πηλαβάκη, η οποία παρευρέθηκε στη διεξαγωγή του διαγωνισμού και ως μέλος της κριτικής επιτροπής, είπε: «Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και σε όλους τους νέους που τόλμησαν μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα που τους δόθηκε, να βγουν μπροστά και να παρουσιάσουν τις καταπληκτικές ιδέες τους. Η ΛΕΩΝ θα συνεχίσει να βγαίνει μπροστά και να στηρίζει τους νέους και τη δημιουργικότητα.

Καλή επιτυχία στα 8 λιονταράκια που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στις Κάννες!»

Μπύρα ΛΕΩΝ. Βγες Μπροστά!

https://www.instagram.com/leonbeercyprus

https://www.facebook.com/LeonBeerCyprus