Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!


Η νέα άφιξη της πρωτεύουσας λέγεται All About Gourmets και ήρθε με στόχο να παρέχει εκλεκτά προϊόντα διατροφής που αποτελούν τη βάση της μεσογειακής κουζίνας.

Η All About Gourmets, ιδρύθηκε το 2011 με κύριο στόχο την εισαγωγή ελληνικών και διεθνών χειροποίητων προϊόντων στις παγκόσμιες αγορές. Επί  του παρόντος, δραστηριοποιείται κυρίως στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μέση Ανατολή, παρέχοντας εκλεκτά προϊόντα διατροφής, τόσο στον τελικό καταναλωτή όσο και σε επιχειρήσεις χονδρικής ή λιανικής που σχετίζονται με υπηρεσίες φιλοξενίας, εστίασης αλλά και κλάδους που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων.

Στην All About Gourmets μπορεί να βρει κανείς μια μεγάλη γκάμα από ποικιλίες ελιών, ελαιόλαδου, πέρλες chutney, βαλσάμικου ξυδιού Reale, μελιού, τυριών και κρασιών, βοτάνων και μπαχαρικών όπως και πολλά άλλα προϊόντα από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Παράλληλα, η All About Gourmets εισάγει αποκλειστικά την τελευταία τάση σε όλη την Ευρώπη και Αμερική, French Bloom, το βραβευμένο alcohol και gluten free σαμπανιζέ κρασί, τα Ultimate Provence και premium ροζέ από την Προβηγκία, το Lush Blush αλλά και τις σαμπάνιες  Freresjeanfreres, επίσημου partner του Michelin Guide.

Τα επιλεγμένα εκλεκτά προϊόντα της All About Gourmets θα κερδίσουν αμέσως την εμπιστοσύνη του κοινού, καθώς επικεντρώνονται στην άριστη ποιότητα, τη θρεπτική αξία και τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, παραγωγής και συσκευασίας.

Απολαύστε τις ξεχωριστές γεύσεις και  τα αρώματα της φύσης, μέσα από τα προϊόντα της All About Gourmets.

Βρείτε το κατάστημα All About Gourmets στην οδό Χυτρών 21C, Άγιοι Ομολογητές, 1095 Λευκωσία.

Μπορείτε να ακολουθήσετε την All About Gourmets στο Facebook και στο Instagram.