Η λάμψη και η ομορφιά επιστρέφουν στο MEGA!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγαλύτερο show, που θα αναδείξει   την επόμενη STAR Κύπρος.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, που έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στο χώρο της μόδας, ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για μια λαμπρή καριέρα στις υποψήφιες του STAR Κύπρος.

20 φιναλίστ βρίσκονται στο δρόμο για το στέμμα και μία ανάσα από το όνειρο.

Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν καταξιωμένα πρόσωπα από το χώρο της μόδας, που θα αξιολογούν και θα βαθμολογούν τις διαγωνιζόμενες.

Υβόννη Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ κατάγεται από την Κροατία.

Η ομορφιά της, την έκανε να ξεχωρίσει και να την οδηγήσει στον χώρο του modeling σε ηλικία μόλις 18 ετών. Πήρε μέρος σε πολλές επιδείξεις, καμπάνιες και editorial μόδας.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι πρώην πρωταθλητής body building αλλά στη συνέχεια τον κέρδισε ο χώρος του modelling. Συνεργάστηκε με την ισπανική Vogue και έκανε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες και πασαρέλες. Τα τελευταία χρόνια τον βλέπουμε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα του χώρου.

Νικόλας Ιωαννίδης

Ο Νικόλας Ιωαννίδης ασχολείται με την μόδα από πολύ μικρός. Είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της μόδας και έχει συνεργαστεί με τα περισσότερα μοντέλα σε Κύπρο και Ελλάδα.

Άντρεα Κυριάκου

Η Άντρεα Κυριάκου είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στην Κύπρο. Έχει κάνει φωτογραφίσεις για εξώφυλλα διάσημων περιοδικών και συμμετείχε σε διάφορα video clip και πασαρέλες.

ΣΕ ΓΚΕΣΤ ΡΟΛΟ ο Λάκης Γαβαλάς

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα πρόσωπα στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως , αφού συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα σχεδιαστών μόδας σε όλο τον κόσμο, στον χώρο του fashion business. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ιταλικής μόδας αλλά και με πολλά διάσημα πρόσωπα του fashion industry.

Στο green room θα βρίσκεται η Μαρία Κορτζιά.

STAR ΚΥΠΡΟΣ 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ MEGA!