Η Laiko Cosmos Trading εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με την εισαγωγή του έτοιμου παγωμένου τσαγιού Pokka στην Κύπρο.


Η Laiko Cosmos Trading, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής στη Κυπριακή αγορά, εμπλουτίζει τη σειρά των προϊόντων της με την προσθήκη του έτοιμου παγωμένου τσαγιού Pokka. 

Το έτοιμο παγωμένο τσάι Pokka, παράγεται από την εταιρεία POKKA SAPPORO FOOD & BEVERAGE LTD., JAPAN, POKKA SINGAPORE, η οποία είναι μια κορυφαία εταιρεία στο χώρο των έτοιμων ροφημάτων στη Σιγκαπούρη και στις χώρες του Ειρηνικού Ωκεανού. Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1977 στην εμπορία και παραγωγή ποικίλων έτοιμων ροφημάτων κάτω από την φημισμένη επωνυμία POKKA, στην οποία ανήκει και ο γνωστός σε όλους έτοιμος παγωμένος καφές. 

Το έτοιμο παγωμένο τσάι Pokka, παράγεται από 100% φυσικό εκχύλισμα τσαγιού υψηλής ποιότητας, αναμειγμένο με πραγματικό χυμό φρούτων και φυσικά αντιοξειδωτικά.   Δεν περιέχει χρωστικές ουσίες και συντηρητικά.

Το POKKA Ice Tea είναι ένα δροσιστικό ποτό για καθημερινή κατανάλωση, για κάθε περίσταση. Διατίθεται σε 5 υπέροχες γεύσεις! 

http://www.pokka.com.sg/