Η Lady Gaga τραγούδησε σε γάμο της κόρης Ρώσου μεγιστάνα

Lady Gaga Wallpaper @ go4celebrity.com
H Mother Monster έβγαλε καλό νυχτοκάματο!

Η pop star τραγούδησε για μισή ώρα, παίρνοντας το αμύθητο ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, στο γάμο της Lolita Osmanova, κόρης του Ρώσου μεγιστάνα Eldar Osmanov η οποία αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον καλό της, Gaspar Avdolyan, σε μια γκλαμουράτη τελετή, στο “Dolby Theatre” στο Χόλυγουντ.

Μια τελετή που τα είχε όλα: κλασσική ορχήστρα, διασκέδαση από μεγάλους αστέρες, πολλά κεριά και φρέσκα λουλούδια, τα οποία φημολογείται πως κόστισαν όλα μαζί πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια.

Κάποιος μέσα στο πλήθος βιντεοσκόπησε την εμφάνιση της Mother Monster, η οποία, φορώντας μια κατακόκκινη τουαλέτα, τραγούδησε και ξεσήκωσε τους προσκεκλημένους με τις μεγάλες της επιτυχίες “Marry The Night”, “Million Reasons” και “Bad Romance”.

Σε άλλα νέα, η Lady Gaga βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών της παγκόσμιας περιοδείας της “Joanne World Tour” για την προώθηση του τελευταίου της άλμπουμ “Joanne”, η οποία ξεκινά την 1η Αυγούστου από το Βανκούβερ, ενώ θα ολοκληρωθεί στο Σαλτ Λεικ Σιτυ, στις 14 Δεκεμβρίου.

Δείτε την εμφάνιση της:

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]