Η Lady Gaga θα αποσυρθεί για ένα (άγνωστο) διάστημα

Λόγω της έντονης κόπωσης των τελευταίων μηνών, η Lady Gaga επιθυμεί να αποσυρθεί και να αναπληρώσει τις δυνάμεις της.

Η Lady Gaga θέλει να κατεβάσει τους ρυθμούς έπειτα από ένα κουραστικό έτος.

Εδώ και σχεδόν δώδεκα μήνες, η «Mother Monster» προωθεί αδιάκοπα τον πέμπτο δίσκο της «Joanne», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο της περσινής χρόνιας. Συν τοις άλλοις, πραγματοποίησε ένα φαντασμαγορικό show στο ημίχρονο του 51ου «Super Bowl», ήταν επικεφαλής στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ του «Coachella» και το αποκορύφωμα είναι η διεθνής περιοδεία «Joanne World Tour», που ξεκίνησε στις αρχές του Αυγούστου.

Επιπλέον, ετοίμασε ένα ντομικαντέρ με τίτλο «Gaga: Five Foot Two», το οποίο έχει αποκτήσει απεριόριστη πρόσβαση σε αφιλτράριστες παρασκηνιακές στιγμές από την επαγγελματική και την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας.

Το φιλμ έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, στις 8 Σεπτεμβρίου και στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε, η Lady Gaga εκμυστηρεύθηκε ότι ανυπομονεί να ηρεμήσει από την αγχώδη καθημερινότητα της εποχής του «Joanne».

«Θα ξεκουραστώ. Δεν ξέρω για πόσο. Μην τρελαίνεστε. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα δημιουργήσω [μουσική]», ανέφερε το pop ίνδαλμα στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

«Δε σημαίνει ότι δεν έχω ορισμένα πράγματα στο μανίκι μου που δεν πρόκειται να σας πω σήμερα, αλλά ανυπομονώ να σκεφτώ προσεχτικά και να επιβραδύνω για μία στιγμή και να θεραπευτώ, επειδή αυτό είναι σημαντικό», τόνισε η Lady Gaga, αφήνοντας να υπονοηθεί ότι έχει καταστρώσει τα πλάνα της για το μέλλον.

Πληροφοριακά, το «Joanne World Tour» θα ρίξει αυλαία στις 18 Δεκεμβρίου, έχοντας πραγματοποιήσει προηγουμένως 59 συναυλίες σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Ευρώπη και Βραζιλία.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου για το «Gaga: Five Foot Two»:

[ot-video][/ot-video]