Η Lady Gaga συμπαραστέκεται στη Selena Gomez μετά τη μεταμόσχευση: «Είσαι έμπνευση»

Τη συμπαράστασή της προς τη Selena Gomez εξέφρασε η Lady Gaga.

Η Selena Gomez εξακολουθεί να λαμβάνει μηνύματα υποστήριξης από το κοινό, ύστερα από τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υπεβλήθη για να αντιμετωπίσει τον Λύκο.

Λίγο μετά την αποκάλυψη της χειρουργικής επέμβασης από την τραγουδίστρια, με μία δημοσίευση στο Instagram, η φίλη της Lady Gaga εξέφρασε και εκείνη τη στήριξή της μέσω των κοινωνικών δικτύων.

«Προσευχές και αγάπη για τη Selenag Gomez. Είσαι μία πριγκίπισσα πολεμίστρια. Τι έμπνευση (που είσαι)», έγραψε στο Twitter το βράδυ της Παρασκευής η 31χρονη Αμερικανίδα.

Αυτό το συναίσθημα αντηχεί σε πολλούς από τους θαυμαστές της Selena Gomez, οι οποίοι προς μεγάλη έκπληξη έμαθαν ότι η αγαπημένη τους τραγουδίστρια είχε απομακρυνθεί από το προσκήνιο για ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού εξαιτίας του αγώνα για την υγεία της.

Καθώς η Selena Gomez συνεχίζει την ανάρρωση, η Lady Gaga ξεπερνά επίσης τα δικά της προβλήματα.

Τις προηγούμενες ημέρες, η «Mother Monster» είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους, λόγω της ινομυαλγίας από την οποία πάσχει. Για το λόγο αυτό, έπρεπε να ακυρώσει την εμφάνισή της στο φεστιβάλ «Rock in Rio» στη Βραζιλία, ακολουθώντας τις ιατρικές εντολές.

Η Selena Gomez και η Lady Gaga έχουν ήδη βοηθήσει άλλους ανθρώπους μέσα από την προσωπική περιπέτειά τους. Οι δωρεές προς το ίδρυμα για την έρευνα επάνω στο Λύκο έχουν αυξηθεί. Στην πραγματικότητα, ο Πρόεδρος του οργανισμού επιβεβαίωσε ότι οι εκκλήσεις της 25χρονης τραγουδίστριας απέφεραν σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια.