Η Lady Gaga προαναγγέλλει μία μεγάλη ανακοίνωση


Η Lady Gaga δεσμεύτηκε να αποκαλύψει σύντομα τα σχέδιά της.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει επιβάλλει μία νέα πραγματικότητα στην τηλεόραση.

Τα αμερικανικά late night shows εκπέμπουν από τις κατοικίες των παρουσιαστών τους, ενώ οι καλεσμένοι βγαίνουν στον αέρα μέσω διαδικτυακής σύνδεσης, όπως συνέβη και στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon με τη Lady Gaga.

Ο Jimmy Fallon κάλεσε μέσω FaceTime τη Lady Gaga, καθώς η αστέρας της pop ήθελε να ενημερώσει το κοινό για ένα συναρπαστικό πρότζεκτ που ετοιμάζει αυτήν την περίοδο. Ωστόσο ο παρουσιαστής πέτυχε την τραγουδίστρια σε ακατάλληλη στιγμή.

«Δεν μπορώ, Jimmy. Δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Λυπάμαι πραγματικά. Είναι μία περίεργη στιγμή τώρα», είπε η Lady Gaga όταν απάντησε στην κλήση του Fallon.

https://www.instagram.com/p/B6MuVR1lTW6/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Ο παρουσιαστής προσπάθησε να εκμαιεύσει πληροφορίες, όμως η pop star ήταν απασχολημένη, ενώ στο βάθος ακουγόταν ένα τηλέφωνο να χτυπά δυνατά. «Υπάρχει κάτι το οποίο ετοιμάζεις, κάτι πολύ μεγάλο, που θα βοηθήσει τον κόσμο άμεσα», ανέφερε ο Jimmy Fallon συνεχίζοντας τις προσπάθειες. Μάταια όμως.

«Δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν μπορώ να σου τίποτα αυτή τη στιγμή επειδή ακόμα λύνω τις λεπτομέρειες και έχω να κάνω πολλά τηλέφωνα», ανέφερε η Lady Gaga.

Ο Jimmy Fallon προσφέρθηκε να την καλέσει ξανά σε 10 λεπτά, όμως η Lady Gaga υποσχέθηκε να μιλήσει με τον παρουσιαστή την Παρασκευή για να αποκαλύψει τα σχέδιά της.

Λίγο πριν τερματίσει την κλήση, η τραγουδίστρια προϊδέασε για την ανακοίνωση που πρόκειται να κάνει λέγοντας ότι «αφορά τον COVID-19».

Το αυτοσχέδιο «The Tonight Show» με την ανακοίνωση της Lady Gaga αναμένεται να προβληθεί τη Δευτέρα 6 Απριλίου.

Πηγή : hit-channel